Senioři změří své síly
v pražských Letňanech

Senioři změří své síly
v pražských Letňanech

6. 9. 2012

Zástupci nejzkušenější generace milovníků sportu změří své síly ve čtvrtek 13. září v pražských Letňanech. Stadion Bohemians Praha tam bude hostit soutěž Seniorské hry 2012, kde si lidé vyzkouší disciplíny jako hod v ruských kuželkách či pétanque.

Kromě těchto disciplín se senioři mohou přihlásit do klání v hodu tenisovým míčkem, kopu na bránu nebo hodu kroužku na cíl. Pevnou ruku budou potřebovat soutěžící v navlékání korálků na čas.

Závodit budou mezi sebou družstva Prahy 18, Prahy 9, Prahy-Čakovice a také družstvo z městské části Praha Kbely. Účastnit se bude také družstvo zdravotně postižených občanů z Letňan.

Diváci se kromě sportovních výkonů mohou těšit také na vystoupení mažoretek a také živé hudební vystoupení. Připraveny budou pro zájemce také kreativní dílny i jiné workshopy.

Podobnou akci již v dubnu pořádala městská část Praha 4. Senioři se tam utkali nejenom v klasických sportech, ale také v dovednostech a vědomostních soutěží. Aktivní penzisté tam změřili své síly v šipkách, šachách nebo v sudoku.

senioři soutěž sport
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.