Startuje první letošní tenisová tipovačka!
Podaří se Karolíně Plíškové vyhrát první grandslam?

Startuje první letošní tenisová tipovačka!

14. 1. 2018

Čtenáři portáliu i60 budou mít i letos možnost vyzkoušet si tenisovou tipovačku, tedy tipování výsledků tenisových zápasů, konkrétně prvního letošního tenisového grandslamu - Australian Open. Na vítěze čekají zajímavé ceny - přírodní Nootropika!

Pravidla soutěže:

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můlžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. 

Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu..." odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce přírodní nootropika.

Ještě upozorňujeme čtenáře, že ženy hrají na grandslamach vždy na dva vítězné sety, muži pak na tři vítězné sety. Zápasy tedy mohou skončit u mužů např. 3:0, 1:3, 3:2. Po celou dobu turnaje Australian Open (15.-28.1.) se budou v rubrice Soutěže - Tenisová tipovačka objevovat nové tipovací příežitosti. až do úterý 22.hodin si budou moci sooutěžící tipnout na to, kdo bude vítězem Australian Open mezi muži a mezi ženami. Tyto tipovací příežitosti moohou být v soutěži rozhodující, za správnou odpověď lze totiž získat 20 bodů!

Tak tedy přejeme úspěšné tipy a hlavně držme palce českým tenistkám a tenistům!

Tipovat můžete hned na tomto místě.

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.