Procházky zimní Prahou

Procházky zimní Prahou

6. 1. 2012

Teplé oblečení, do kapsy něco pro zahřátí a můžete i v zimě objevovat známé i méně známé krásy Prahy a blízkého okolí. Komentované procházky i prohlídky jinak nepřístupných zajímavých míst jsou určeny všem věkovým kategoriím. Vlastivědný program organizuje Pražská informační služba.

V lednu se procházky vydávají do nejrůznějších pražských zákoutí. Zamíří například do Dejvic, konkrétně do bývalého hotelu Internacional (Crown Plaza) nebo do Skleněného paláce. Naplánovány jsou ale také třeba toulky po Kavčích horách, Vyšehradě, ve Strašnicích a samozřejmě i v samém centru města (Národní divadlo, Clam-Gallasův palác, kostel sv. Tomáše aj.). Neměla by Vám také uniknout výprava po starých a zaniklých hospodách, zábavních podnicích a hotelech v okolí Jungmannova náměstí, tříd Na Poříčí a Na Příkopech a v ulici Hybernská. Na leden jsou připraveny i dvě zajímavé přednášky v centru PIS na Arbesově náměstí v Praze 5.

Vycházky se konají vždy, sejde-li se nejméně 6 účastníků. Maximální počet je 70 účastníků ve skupině (není-li v programu uvedeno jinak nebo neurčí-li průvodce jinak).

Více informací včetně programu a podrobného popisu akcí naleznete na stránkách PIS zde.

Plné vstupné činí 100 Kč, snížená cena je 70 Kč. Při on-line nákupu lze získat i další zajímavé cenové výhody.

Praha turistika výlet
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.