Králem Australian Open je Federer, vítězem tipovačky Radek Pecina
Autor: Tigre Municipio pro commons.wikimedia.org

Králem Australian Open je Federer, vítězem tipovačky Radek Pecina

28. 1. 2018

Je dobojováno. První grandslam letošní tenisové sezóny - Australian Open - skončil. Jeho králem se stal tenisový fenomén, Švýcar Roger Federer, který v krásné tenisové bitvě plné zvratů přetlačil ve finále Chorvata Marina Čiliče. Federer dosáhl na svůj jubilejní dvacátý grandslamový titul a definitivně se tak zapsal mezi nejúspěšnější světové tenisty všech dob.

Také ženské finále bylo napínavé do posledního míče. Nakonec první dámu světového žebříčku, Rumunku Simonu Halepovou, porazila ve třech setech dánská tenistka Caroline Wozniacká. A po triumfu v Melbourne právě ona usedla na trůn pro nejlepší tenistku ženského okruhu WTA. O tom, jak náročný turnaj to byl svědčí i to, že finalistka Halepová skončila po finálovém zápase na několik hodin v nemocnici kvůli vyčerpání a dehydrataci.

A jak skončila naše tenisová tipovačka?
Také naše tenisová tipovačka byla napínavá až do posledního zápasu. Na čele průběžného pořadí se vystřídalo hned několik soutěžících. V prvních dnech si při tipování zdatně vedla Anna Potůčková, kterou v další fází turnaje střídali na čele Zdeněk Kaněra a Pavel Chmelík. Nakonec, i díky tipům na vítěze turnaje - Rogera Federera - se dostala na pomyslnou "bednu" trojice Radek Pecina, Otakar Kučera a Miroslava Kubešová. Všichni tři obdrží od redakce jako ceny pro vítěze přírodní nootropika. Kkonečné pořadí soutěžících najdete na tomto místě.

Gratulujeme vítězům, ale i poraženým za to, že se poměrně náročné tipovačky zúčastnili. a pokud vás tipování na sportovní výsledky bavilo, vězte, že se brzy sejdeme u dalšího sportovního klání.

 

 

sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

24%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%