Ester Ledecká má druhé olympijské zlato!
Ilustrační foto: ingimage.com

Ester Ledecká má druhé olympijské zlato!

24. 2. 2018

Ester Ledecká se zapisuje zlatým písmem do dějin olympijského sportu. Jako první žena na světě zvítězila na jedněch hrách ve dvou zimních sportech - v alpském lyžování a snowrboardingu. Nádhera!

Teprve dvaadvacetiletá česká lyžařka po šokujícím triumfu v lyžařském super-G přidala na hrách v Pchjongčchangu i druhou zlatou medaili. Ve své královské disciplíně  - paralelním slalomu na snowboardu - nenašla soupeřku. Všechny jízdy - kvalifikaci, čtvrtfinále, semifinále i finále zvládla dokonale a suverénně si dojela pro další olympijské vítězství.

Ester Ledecká naplnila očekávání nejen svého týmu, české olympijské výpravy, ale také všech českých fanoušků. Ti všichni se ještě určitě dočkají mnoha úspěchů sportovní obojživelnice v dalších sezónách.

Gratulujeme Ester Ledecké k obrovskému úspěchu a za krásnou reprezentaci České republiky. Díky, Ester!

Poslední den tipovačky!

Na Ester Ledeckou si "vsadila" také většina soutěžících v olympijské tipovačce portálu i60. Na otázku, zda Ester získá zlato, drtivá většina soutěžících odpověděla správně - ANO!

V průběžném pořadí tipovačky si tak udržuje na čele už několik dní náskok paní Irena Drob, ovšem rozhodvovat se bude až zítra poté, co se budou započítávat tipy z úvodu tipovačky, kdy byly vypsány desetibodové tipy na počet medailí.

POZOR - upozorňujeme všechny soutěžící, že jejich tipy na země s největším počtem medailí (a zlatých medailí) budeme po poslední olypijské disciplíně upravovat. Aby náš program mohl zapsat body, musíme názvy jednotlivých zemí změnit na čísla. Tedy u těch soutěžících, kteří správně tipovali zemi, jež získá nejvíce medailí, vepíšeme v programu místo názvu číslo 1. Proto se nelekejte, že váš slovní tip zmizel.

Zítra se tedy rozhodne, kteří soutěžící získají čepice Raškovky, kterou má i zlatá Ester Ledecká na úvodní fotografii.

Sportu zdar!

 

 

 

 

sport
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.