Jaro bude plné barev a vzorů
FOTO: Desigual

Jaro bude plné barev a vzorů

3. 3. 2018

Také se už nemůžete dočkat, až bude mít slunce větší sílu a konečně shodíte zimní kabát? I jarní módní sezóna už netrpělivě klepe na dveře. A že bude z čeho vybírat! Ať jste konzervativní nebo ráda experimentujete, být IN nebude vůbec těžké. Jarní móda totiž bude slušet každému. Pastelové barvy, pruhy, exotické vzory a hlavně kombinace, které prostě ladí. Vsaďte i na své oblíbené značky. Budete nadšená.

Barvy, kam se podíváš
Letošnímu jaru bude po žluté a červené vévodit oranžová. Těšte se proto na barvu optimismu, dobré nálady a chuti tvořit nové věci. Šaty Desigual jsou jedním příkladem, jak s ní efektivně a nápaditě naložit. Pestré kombinace barev a vzorů se na ulici rozhodně neztratí. Tuto značku podle toho vždy hravě poznáte. Ale nezoufejte, pokud vám připadá příliš drahá. Využijte Desigual výprodej za 400. Nějaký slušivý kousek tam určitě najdete. Oblečení vkusně kombinujte s měděnými nebo bronzovými šperky. Krásně se doplní a vyniknou.

Jaké kombinace letí?
Pokud se bojíte jít do extravagantnějších kousků, zkuste jejich kombinaci se střízlivou klasikou, jakou je bezpochyby denim. Džínovina se perfektně hodí jak obřím květům na různém podkladu, tak k šikmým pruhům. Nezapomeňte na vhodné kabelky Desigual. Vybírejte od těch jednodušších černých po krásně barevné, které se hodí k jednodušším outfitům. Zařaďte do šatníku také nějaký ten průsvitný svetřík. Přes barevná tílka působí elegantně a poslouží i prakticky. Není nutné kupovat nejdražší značky oblečení. Důležitější je, jak oblečení umíte nosit.

Nesmrtelné trendy
Kromě denimu, který je nadčasový, si pořiďte něco pruhovaného. Horizontální proužky ale tentokrát nechte ležet ve skříni. Na jaře půjdou na dračku spíše vertikální nebo šikmé pruhy, které fandí především vyšší štíhlé postavě. Máte doma trenčkot? Ten také nikdy nezestárne. To samé platí pro pastelové barvy. Skvěle se kombinují, působí svěže a v různých odstínech krásně ladí. Doplňte je botami Desigual a o stylový outfit máte postaráno.

móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%