Nudíte se ve špatném počasí? Prodejte pomocí inzerce nepotřebný nábytek, hračky a oblečení!
Ilustrační foto: pixabay.com

Nudíte se ve špatném počasí? Prodejte pomocí inzerce nepotřebný nábytek, hračky a oblečení!

6. 3. 2018

Už vás nebaví ošklivé a deštivé počasí? Venku je bahno, proto nemůžete sportovat ani vyrazit s dětmi a pejsky na procházku? Neklesejte na mysli a udělejte si v domácnosti, ve sklepě a v garáži pořádek. Prodejte nepotřebné věci v inzerci a vydělané peníze ušetřete na pěkný jarní výlet do zoologické zahrady či do hor.

Mějte pod čepicí
Začátek jara vybízí k uklízení a třídění věcí a materiálu. Pokud se doma nemůžete hnout a zakopáváte o staré knihy, učebnice dětí, hračky, nábytek, hudební nástroje, techniku, přístroje, sportovní potřeby a oblečení, navždy se jich zbavte. Nevyhazujte nic do sběrného dvora a využijte raději služby inzerce zdarma. Určitě se vám zalíbí bazar nábytku, hobby, knih, obuvi i oděvů. Straší vám v garáži dětský, kancelářský anebo zahradní nábytek, který už nepotřebujete? Prodejte ho a penízky využijte na něco užitečného. Díky tomu vyklidíte prostor a získáte více místa.

Bazar knih a hudebních nástrojů
Všichni rodiče to znají. Jejich ratolesti potřebují neustále nové pomůcky do školy. V tomto případě potěší bazar knih, kde je možné nabídnout beletrii, časopisy, detektivky, dětskou literaturu, učebnice, mapy, průvodce, počítačovou literaturu i encyklopedie. Určitě máte doma po potomcích řadu hudebních nástrojů, které je tak jako všechno omrzely. Věřte, že je bazar hudebních nástrojů užitečný pro jiné rodiče, co shánějí levné produkty. 

Využijte dětskou inzerci
Nakupily se vám doma doslova hromady věcí po dětech a další neplánujete? Využijte inzerci zdarma formou dětského bazaru. Zpeněžte autosedačky, kočárky, nosítka, postýlky, kola, odrážedla, hračky, chůvičky, elektro, dětské i těhotenské oblečení. Ani byste nevěřili, kolik lidí shání tyto potřeby levně. Vždyť nám poslouží jen na malou chvíli, ale přesto se bez nich neobejdeme.

prodej
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.