Vojenská zdravotní pojišťovna se více zaměří na seniory
Ilustrační foto: ingimage.com

Vojenská zdravotní pojišťovna se více zaměří na seniory

7. 3. 2018

Páté největší zdravotní pojišťovně v České republice se podařilo rozšířit síť „kamenných“ poboček a k jejím výrazným úspěchům patří nová podoba webových stránek a nová mobilní aplikace Zdraví na klik. Ty jsou vzájemně provázané a umožňují díky zabezpečenému osobnímu účtu (při každém přihlášení se zadává kontrolní kód z SMS) kdykoli zobrazit vykázanou a uhrazenou péči, zobrazit přehledy pojistných dob, přehledy plateb vč. případných dluhů na pojistném a na dálku vyřídit mnoho záležitostí, např. požádat o nový průkaz pojištěnce, požádat o potvrzení bezdlužnosti, podat přehled OSVČ nebo zjistit počet bodů ve Věrnostním klubu. Ještě v prvním pololetí se počítá s rozšířením o další funkce: virtuální přepážku pro zaměstnavatele a pro zdravotnická zařízení.  

Pojišťovna se v současné době stará o 700 tisíc pojištěnců v České republice.  Svoje služby nabízí široké veřejnosti.  

V žebříčku HealthCare Institute vyhrála v roce 2017 VoZP nejlepší ocenění za preventivní programy. „Čím dál častěji se věnujeme i nabídce pro naše seniorské pojištence. Mají možnost využít částku 1 400 Kč ročně. Vybrat si mohou např. z příspěvku na cvičení, plavání či na očkování nebo na dentální hygienu,“ uvedl PaedDr. Josef Křivánek, marketingový ředitel VoZP.

Zástupci VoZP rovněž upozornili, že stěžejním cílem zdravotní pojišťovny je výchova k aktivnímu přístupu k vlastnímu zdraví a získávání větší odpovědnosti vůči zdravému životnímu stylu. O otevřenosti této pojišťovny svědčí i fakt, že se stará nejen o 20 tisíc vojáků v aktivní službě, ale k jejím klientům patří dalších více než 670 tisíc našich obyvatel.

 

 

zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.