Pruhy jsou věčné. A vděčné.
FOTO: pinterest.com

Pruhy jsou věčné. A vděčné.

9. 4. 2018

Mnohé ženy se jich bojí. Mají pocit, že je opticky rozšíří. Nesmysl. Pruhované triko nebo košile jsou základ šatníku, nikdy nevycházejí z módy a může si je dovolit žena každé postavy a věku.

Každý rok na jaře a v létě se vyrojí v obchodech další a další typy pruhovaného oblečení. Kdo si umí vybrat to, ve kterém se cítí dobře, zpravidla získá kousek, který může nosit řadu let. Pruhované triko se totiž dá výborně kombinovat. S džínami a teniskami, jde o sportovní styl, ve kterém se dá vyrazit na nákup i na výlet. Stejné triko s černými kalhotami, sakem a lodičkami vytvoří elegantní outfit, ve kterém se dá jít do kavárny, do práce, na návštěvu. Stejné triko se šortkami nás může provázet dovolenou u moře.

Zkrátka, pruhovaný kousek se může stát výborným kamarádem. Bohužel i nepřítelem, když to žena s pruhy poněkud přežene. To znamená, když je má právě na partii těla, na kterou si zase až tak nepřeje upozorňovat. Každopádně se není pruhovaného oblečení třeba bát v žádném věku. Sluší dvacetiletých holkám stejně jako osmdesátiletým dámám. Můžeme v nich být za sportovkyně, ležérní pohodářky i elegantní dámy.

Tady je malá inspirace, že to jde a že na věku nezáleží.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.