3D fototapety: Ocitněte se v přírodě anebo uprostřed velkoměsta
FOTO: https://myloview.cz/fototapety

3D fototapety: Ocitněte se v přírodě anebo uprostřed velkoměsta

25. 4. 2018

Už vás nudí fádní pohled na interiér vašeho domu nebo bytu? Možná je situace dána tím, že jen nová malba nedá daným vnitřním prostorám unikátní vzhled, který by dokázal upoutat pozornost. Ano, bez vymalování se samozřejmě neobejdete, nicméně rozhodně se vyplatí ji doplnit o zajímavé motivy. Jak?

 

Poměrně jednoduchým a ekonomickým způsobem. Bohatě postačí fototapety na zeď 3D, které v podstatě konkrétní místnost dokážou prostorově rozšířit a z hlediska designu dodají prostoru punc jedinečnosti. Trojrozměrné fototapety vystupují jakoby ze stěny a podílejí se na efektivní změně prostředí. Hodí se v podstatě do jakékoli místnosti ve vašem interiéru. My se podrobně zaměříme na jednotlivé motivy, jež dokážou fototapety na zeď 3D zobrazovat. O, tom, že je jich prakticky nepřeberné množství, se společně přesvědčíme v následujících řádcích.

Ve světlech velkoměsta

Zdá se vám váš interiér v některých částech dne poměrně ponurý a neživý? Možná se nejedná pouze o zdání, ale o ne vcelku příjemnou realitu. Vždyť cítit se ve vlastním domě osaměle je nesmírně nepříjemné. Celou situaci lze přitom velmi jednoduše a efektivně řešit. Jak? Pořízením fototapety na zeď 3D, jež bude znázorňovat třeba život ve velkoměstě. To neustále pulzuje a nechá nám zapomenout na nudu, šeď a osamělost! A které metropole jsou nejoblíbenější? Začít bychom měli městem, jež nikdy neusíná. Ano slavný New York nabízí neskutečné množství kouzelných pohledů, na něž jen tak nezapomenete! Fototapeta 3D New York vás o tom bezesporu přesvědčí. A jaké konkrétní motivy se dají v této metropoli zachytit? Tak typická může být kupříkladu slavná Statue of Liberty. Ano, monumentální socha slavící pomoc Francouzů při bojích o nezávislost je světovým architektonickým hitem. Stejně tak moc hezky vypadá i 5th Avenue anebo Manhattan či výškové budovy v New Yorku. A co teprve tradiční metro či žluté taxíky? I tyto motivy dokáže fototapeta 3D New York zaznamenat, a to více než reálně. Hodně oblíbené jsou i jiná světová velkoměsta typu Paříže, Londýna anebo třeba i Prahy.

Ryzí krása přírody

Nestojíte o všudypřítomný smog, hluk a spousty cizích lidí? Ano, každý z nás nemusí být tolik kosmopolitní. Každému ovšem bezesporu dokáže imponovat krásná příroda. O takovouto atmosféru se umí postarat fototapety 3D příroda. Vždyť právě ony umí zobrazit přirozené a nijak industrializací a člověkem zasažené oblasti. Výbornou volbou jsou třeba záběry zimní krajiny v horách a kopcích. Tyto snímky umí kombinovat horské štíty z kamene a také lesy v mnoha podobách. Pokud zima nepatří mezi vámi oblíbená roční období, klidně si můžete vybrat třeba podzimní variace. Padající listí, odstíny žlutá, červené, zelené a hnědé jsou stoprocentně zajímavé. Do pokoje přinesou jistou změnu a u vás vyvolají chuť k vycházkám do přírody. Mnohdy fototapety 3D příroda zobrazují také vodní toky, jež k této tematice samozřejmě patří také. Jednat se přitom může o vodní plochy mnoha různých podob. Nikde není psáno, že by nutně muselo jít třeba pouze o malé říčky a potůčky. Velká jezera vypadají takřka nekonečně a mají v sobě jakousi mystiku hloubky a podmanivosti.

fototapety na zeď 3D.jpg

   Fototapety na zeď 3D

 

Skvosty ze zahrady

Moc krásné jsou i detailní záběry na květiny a plodiny. Především oceníte fototapety 3D květy. Přímo na konkrétní stěně třeba v obývacím pokoji nebo v kuchyni či koupelně se vyobrazí nádherné květiny plné barev, neotřelých tvarů a života jako takového. A jaké květiny byste chtěli doma mít? To už záleží pouze a jenom na vás samotných. Fototapety 3D květy zobrazují jak třeba romantické a zamilované růže, tak i mečíky, lilie nebo jiné známé květiny.

Fototapety 3D květy.jpg

 

Abstrakce a geometrické tvary

Moderní fototapety 3D květy vyvolávají v konkrétním člověku jistý dojem, jehož kontury má před očima. U abstrakcí je tomu úplně jinak. Představit si pod vzory na těchto 3D fototapetách konkrétní věc není vůbec jednoduché. Naopak, každý z nás má jinou fantazii a může si vymyslet pod souborem tvarů na takovéto fototapetě cokoli. Možná i to je lákadlo k jejich pořízení.

 

byt vybavení bytu
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.