Šetřete s Akcniceny.cz na každodenních nákupech i pohonných hmotách
FOTO: Sutterstock

Šetřete s Akcniceny.cz na každodenních nákupech i pohonných hmotách

29. 4. 2018

Díky portálu Akcniceny.cz ušetříte až 80 % na velké části Vašich každodenních nákupů i jednorázových koupích zboží s dlouhou životností. Na tomto portálu najdete každý den tisíce produktů v akčních nabídkách desítek prodejců všeho druhu.

Od velkých řetězců typu Kaufland, Tesco, přes specializované prodejny jako např. prodejce elektra Euronics, hračkářství Pompo až po internetové prodejce Kosik.cz, Mojelekarna.cz apod.

Informace na Akcniceny.cz jsou aktualizovány denně, tj. vždy máte přehled o aktuálních či blížících se akcích jednotlivých prodejců. Navíc, Akcniceny.cz pro Vás sleduje slevy po celé České republice. Pokud má jeden prodejce jinou zvýhodněnou nabídku v různých městech ve Vašem okolí, dozvíte se to!

Akcniceny.cz Vám řeknou, jestli je nabídka skutečně výhodná

Na Akcniceny.cz najdete jak klasické letáky supermarketů a hypermarketů, tak kategorie zboží dle jejich typu. Pokud tedy potřebujete konkrétní typ zboží, na Akcniceny.cz na pár kliknutí zjistíte, který prodejce toto zboží nabízí za zvýhodněnou cenu V případě, že toto zboží nabízí více prodejců, snadno porovnáte, která nabídka je nejvýhodnější.

Funkce hlídá slevy za Vás

Součástí portálu Akcniceny.cz je i funkce Strážce slev, která hlídá slevy za Vás. Stačí pouze, pokud Strážci slev nastavíte, kdy Vás má informovat o aktuální akční nabídce. Například, Strážci zadáte, že máte zájem o Instantní kávu Nescafé, v ceně max. 90 Kč, přičemž tuto slevu si přejete hlídat příští 3 měsíce. V okamžiku, kdy Strážce slev najde nabídku odpovídající Vašemu zadání, informuje Vás mailem.

Šetřete i na cestách

Ti z Vás, kteří jsou často na cestách, jistě ocení aktualizovaný přehled cen pohonných hmot na čerpacích stanicích po celé ČR. Web Akcniceny.cz Vám rovněž ukáže čerpací stanice ve Vašem okolí, i s jejich adresou a cenami pohonných hmot. Jistě máte zkušenost s tím, že rozdíly v cenách benzínu či nafty činí v rámci jednoho města i více než 1 Kč/l, proč tedy nevyužívat nabídek prodejců s nižšími cenami, jak ve Vašem „rodném“ městě, tak na cestách po České republice? Navštivte ještě dnes internetové stránky www.akcniceny.cz a nakupujte za akční ceny.

nákupy
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%