Startuje oblíbená hokejová tipovačka!
Začíná Mistrovství světa v ledním hokeji. Vyhraje největší favorit - Kanada?

Startuje oblíbená hokejová tipovačka!

3. 5. 2018

Už zítra se odehrají první zápasy Mistrovství světa v ledním hokeji v dánské Kodani. České reprezentanty čeká první zápas v sobotu večer, kdy vyzvou své sousedy - Slováky. Ano, začíná další tipovačka portálu i60, tentokrát hokejová.

Pravidla soutěže

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde),který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky). Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky zápasů, počet vstřelených gólů, počet vyloučených hráčů apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých zápasů. Špatně zapsaný tip nebude uznán.

Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po ukončení finálového zápasu Mistrovství světa. V případě, že se v průběhu zápasu stanou neočekávané události (zápas bude z nějakého důvodu anulován nebo se neodehraje v daném termínu), má redakce právo tipovací příležitost zrušit bez nároku na připsání bodů soutěžícím.

Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce cestovní peněženku Easy Camp Neck Wallet. V případě rovnosti bodů rozhodne o vítězích los.

1000.jpg

Jak tipovat?

Abyste mohli tipovat, musíte být vždy přihlášení. V sekci Soutěže, rubrice Tipovačka najdete vždy tipovací příležitosti na jednotlivé dny. V případě, že tipujete výsledky jednotlivých zápasů, musí být zapsaný tip vždy ve tvaru např. 3:1 (číslo, dvojtečka, číslo), tedy bez mezer!

Na otázku např. "Který z týmů vyhraje zápas Švédsko-Rusko? (Švédsko 1, Rusko 2)" odpovídáte rovněž pouze číslem, a to tím, které je uvedeno v závorce za otázkou. U otázky např. "Porazí čeští hokejisté Slováky? (ANO 1, NE 2)" opět odpovídejte pouze číslem - pokud si myslíte ANO, uvedete číslo 1...

Mohou Češi vyhrát turnaj?

Největší počet bodů mohou soutěžící získat, budou-li správně tipovat na to, který tým šampionát vyhraje, na jakém místě Češi skončí či zda získají některou z medailí. Favoritem turnaje bude stejně jako v loňském roce Kanada, která je největší líhní hokejových talentů a v jejíž lize hrají nejlepší hokejisté světa. Určitě se o zisk zlaté medaile poperou také tradiční evropské hokejové velmoci jako Rusko, Švédsko či Finsko. Právě těmto zemím nejvíce věří bookmakeři sázkových kanceláří.

Složení českého týmu tentokrát budí rozpaky. Z nominace se omluvila celá řada borců hrajících NHL či KHL, a tak trenér Jandač měl velkou práci poskládat optimální tým. To však neznamená, že by Češi nemohli v Kodani překvapit. Držte jim proto palce!

Jak to všechno dopadne, na to si musíme počkat až do 15. května. Už nyní si ale můžete tipnout na to, jak dopadnou první zápasy. Tipovat můžete třeba hned na tomto místě.

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.