Zadejte datum narození
a objevte své dispozice

Zadejte datum narození
a objevte své dispozice

18. 9. 2012

Také se vám občas zdá, že některé racionální věci mívají na první pohled naprosto iracionální důvody? Ano, zdálo se to i jinak celkem racionálním tvůrcům magazínu i60.cz až do té doby, než potkali paní Evu Vrtalovou. Přesvědčivě jim vysvětlila, že skutečně existují záležitosti mezi nebem a zemí, které při nejlepší vůli zkrátka neovlivníme. Proto si vám dovolujeme ohlásit další horkou novinku.

„Mezi nebem a zemí“, přesně tak se jmenuje naše nová rubrika. Numeroložka, paní Vrtalová, nejenže vás bude pravidelně seznamovat s taji v tomto prostoru, ale na základě vašeho zadání data narození rozkryje osobní dispozice. Tedy možnosti, které se ve vás ukrývají, a vy o nich třeba ani netušíte. „Čísla z data narození vypovídají o talentech a výzvách, které jste si na svět přinesli,“ říká Eva Vrtalová.

Chcete tedy vědět, co se skrývá za vašimi čísly? Stačí v rubrice "Mezi nebem a zemí" vyplnit vaše datum narození a poslat jej. Zaručujeme úplnou diskrétnost – rozbor bude vždy anonymní, tedy bez přiřazení vašeho jména. Nikdo tedy nebude vědět, že přísluší právě vám.

A samozřejmě, jako vždy na portále i60.cz, bude bezplatný.

„Z ohlasů našich čtenářů jsme pochopili, že věci mezi "nebem a zemí" je hodně zajímají. Proto jim tímto vycházíme vstříc a doufáme, že naše nová rubrika si najde řadu příznivců,“ míní manažer redakce i60.cz Jan Raška. A doporučuje: „Ponořte se do tajů numerologie, možná poznáte vlastní dispozice, o kterých jste doposud nevěděli.“

Vážení čtenáři, děkujeme za vaší přízeň, která stále roste. Přejeme krásné babí léto a těšíme se na vaše reakce. Ty jsou pro nás nejdůležitější.

Magazín i60.cz je pořád s vámi!

numerologie
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...