Jak si najít ideálního partnera?
Ilustrační foto: Shutterstock

Jak si najít ideálního partnera?

23. 5. 2018

Tato věčná otázka je a bude velmi důležitá prakticky pro celou populaci. Vždyť najít si toho svého vysněného protějška chce fakticky každý. Člověk je bytostí společenskou a takovéto hledání k němu bezesporu patří. Přesto se neustále ptáme na to, jakým způsobem bychom měli v tomto nelehkém procesu postupovat. Pokud jste aktuálně v situaci, kdy byste si partnera či partnerku našli co nejraději a možná i co nejrychleji, pak se začtěte do následujících řádků. Poradíme vám, co je třeba brát v potaz a jak vlastně na to.

Na vzhledu záleží

Tak to každopádně. První osobní kontakt s nějakou osobou je nesmírně důležitý. Onen první pohled často působí doslova magicky, a buď nechá v dané osobě nějaký dojem, anebo nikoliv. V prvním případě máte vyhráno. Tedy alespoň částečně na vaší dlouhé trati. Myslete tedy hlavně na oblečení. Pánové, máte-li pocit, že když si pořídíte pánskou mikinu, ihned zapůsobíte, jste na omylu. Chce to také zapracovat na vlastním účesu a dalších aspektech přímo se týkajících vzhledu.

Společné zájmy alfou i omegou

Při seznamování se je nejdůležitější zjistit si o druhé osobě co možná největší množství relevantních informací. Důležité jsou jak znalosti, tak zejména zájmy. Jestliže je budete mít z velké části společné, máte do jisté míry vyhráno. Milujete oba dva hokej na té nejvyšší úrovni? Pak vycestujte na hokejové pasy New York Rangers. Poznat New York z mnoha stránek včetně památek rozhodně stojí za to. Jezdci také dokážou předvést vynikající hokej, který bude bavit.

Jak na to?

Různými způsoby. Klasiku dnes představuje seznámení především přes internetové seznamky. Ty jsou ale plné různých fake profilů. Možná i proto je vhodnější vsadit na facebook a jeho služby. Pokud můžete, najděte si partnera klasicky fyzicky při různých příležitostech. Je to mnohem osobnější a přirozenější.

 

vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%