Základní vybavení dílny: 3 věcí, jež nesmí chybět
Ilustrační foto: sutterstock

Základní vybavení dílny: 3 věcí, jež nesmí chybět

25. 5. 2018

Každý muž má ve svém domě vlastní království nacházející se konkrétně v dílně. Právě ta se stává doslova výkladní skříní každého zástupce silnějšího pohlaví. Většinou je na ni také náležitě pyšný. Tedy alespoň v případě, že je dokonale vybavená. Často se dokonce dílna nachází v garáži. O to ostatně získáte větší prostor pro vaši seberealizaci. My se v sledujících řádcích zaměříme na to, jaké 3 kusy nábytku by rozhodně neměly ve vaší dílně chybět. Třeba se i vy inspirujete a začnete nakupovat…

Kvalitní skříně a pořadače

Veškeré vybavení by mělo být uskladněno v moderně a úsporně řešených skříních. I taková nová vestavěná skříň může vypadat v dílně optimálně. Většinou vám ale postačí tradiční kovové skříně, do nichž si uspořádáte veškeré nářadí. Výhodné jsou tyto skříně hlavně z pohledu maximální odolnosti a také dostatečného sortování interiéru dané skříňky. Sáhnout aktuálně po konkrétním spojovacím materiálu či nářadí by mělo být jakousi nezbytností každého domácího kutila.

Kompaktní dílenský vozík

Tento malý, ale velmi oblíbený dílenský pomocník se vyznačuje tím, že pojme dostatek nářadí, jež můžete využít optimálně přímo při práci. Často se do něj vejde i praktická bruska na vrtáky a mnohé jiné nástroje. U dílenského vozíku si dejte pozor hlavně na přítomnost otočné brzdy a mechanismu proti nechtěnému otevření jednotlivých zásuvek. Nezapomeňte ani na pevná a bytelná kola.

Ostatní dílenské doplňky

Nezapomeňte také na nástěnné hodiny anebo vhodné osvětlení prostoru. Právě svítidla by měla hrát v interiéru dílny důležitou roli. Vhodné jsou mimo jiné také kvalitní sítě proti hmyzu. Především v letním období není žádoucí, aby v interiéru dílny poletovaly mouchy, komáři a jiný otravný a nepříjemný hmyz. Nákup samotných sítí není přitom vůbec nákladný.

 

hobby
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.