Plzeňské setkání ve dnech 8. - 10. června 2018
FOTO: Jarmila Jakubcová

Plzeňské setkání ve dnech 8. - 10. června 2018

29. 5. 2018

Vážení, vzhledem k tomu, že se již přiblížila doba našeho plzeňského setkání, ráda bych Vás spolu s Helenkou Č informovala o celé akci. Většina z Vás bude ubytována v bungalovech od č. 1 - 5.

1) Elena Valeriánová 2x, Jana Šenbergerová 2x (prodloužen pobyt do 12.6.)

2) Olga Štolbová, Eva Mužíková, Hana Polednová, Ája Bartušková

3) Alena Vávrová, Marie Pudichová, Hana Rypáčková, Dana Kolářová

4) Eva Balúchová, Lidmila Nejedlá, Jitka Mošovská, Libuše Křapová

5) Zdena Žichovská, Marie Novotná, Jarka Handlová, Dana Onderková

1x zajištění místa pro stan Tatoušková + pes

2x chatka Hájková

V recepci Ostende Bolevák mají jmenný seznam podle umístění do bungalovů. Prokážete se uzavřenou rezervační smlouvou, kterou jsem Vám buď předala osobně nebo zaslala emailem. Pokud ji nemáte, ihned ji přepošlu. V recepci pak doplatíte zbytek zálohy, t.j. 370,--Kč/1 osoba. Zahájení ubytování je od 14:00 hodin. Budu na recepci v době Vašeho příjezdu.

Ubytování v penzionech: 1) Naděžda Špásová 2x, Ilona Vykoukalová, 1x,  otazník je u Aničky Čípové, zda přijede.

                                         2) Zuzana Pivcová 2x, Alena Tolarová 2x, Oldřich Čepelka 2x

Ubytování u mě Jižní 33 - Helena Červenka 2x, Marie Rákosníková 1x

Další účastníci: Lenka Hudečková 2x, manželé Samcovi 2x, Jitka Chodorová 1x, Ilona Kolářová 1x, Marie Seitlová 1x.

Celkem bude v pátek přítomno cca 43 osob (započítala jsem i sebe). Prosím, překontrolujte si seznam účastníků, zda jsme s Helenkou něco neopomenuly.

Program setkání: 8.6. pátek - společná večeře ve Starobolevecké hospůdce a posezení - je objednáno

                             9.6. sobota - společná návštěva Muzea piva a pak prohlídka města Plzně. Provedu Vás historickými částmi Plzně. Začneme na Náměstí republiky, kde hlavní dominantu tvoří kostel Sv. Bartoloměje, pak Vám ukáži jednu z největších evropských synagog a další pamětihodnosti. V synagoze bohužel v sobotu probíhají šabatové obřady. Dále v Plzni bude probíhat Mezinárodní folklorní festival CIOFF a  Historický víkend, který Vám umožní cestovat zpět v čase. Můžete se těšit na divadelní a hudební vystoupení, tradiční jarmark plný kejklířů a klasických řemesel i sobotní večerní průvod strašidel. Letos budou součástí programu i akce tematicky zaměřené k První republice. V sobotu večer máte také možnost společného  posezení u ohně v areálu Autocampu, máme jedno ohniště zajištěné. Když bude zájem, zajistíme k opékání špekáčky.

                              10.6. neděle  Protože sobotní program je opravdu velmi nabitý, tak necháváme na Vaší fantazii, máte možnost koupání, procházky okolo Boleveckých rybníků. Bungalovy je nutno opustit do 10:00 hod.

V areálu bude současně probíhat akce pod názvem Vinná stezka. Kdo se bude chtít zúčastnit, musí si zakoupit v recepci vstupenku. Cena činí 550,-- Kč/1 osoba. Po zaplacení vstupného může návštěvník neomezeně konzumovat cca  170 vzorků kvalitních vín od 20 vinařů. Návštěvník obdrží degustační skleničku, nosičku skleničky na krk, katalog se seznamem vinařství, nabízenými víny a mapku stezky. Vstup na koncert skupiny Burma Jones v areálu Autocampu Ostende je v ceně.

Při příjezdu na Hlavní nádraží vás budou manželé Samcovi informovat o cestě MHD do areálu Ostende Camp Bolevák. Nádraží je v současné době v rekonstrukci. Když vyjdete z nádraží a odbočíte doprava, nastoupíte na trolejbus č. 16 (směr Doubravka), vystoupíte na stanici Opavská, kde přestoupíte do autobusu č. 30 a vystoupíte na stanici "Malý Bolevec". Cca  po 5 ti metrech je recepce Ostende. Jinak pro všechny mám mobil 732 878 081. Můžete se na mě kdykoliv obrátit. K dispozici mám auto a zařídím, co bude potřeba...

Přejeme Vám s Helenkou příjemný pobyt a nezapomeňte si doma plavky. Voda v Boleváku je už 25st. C. Kdo bude chtít, provedu ho po našich trekových cestách okolo Boleveckých rybníků. Myslím, že program  Vás zaujme, každý si může vybrat, co ho bude bavit.

Těšíme se na Vás. Jarmila a Helenka Č.

.

 

Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.