Víkend splněných přání 
v malebných Lázních Mšené

Víkend splněných přání
v malebných Lázních Mšené

17. 9. 2012

Chtěli byste vyzkoušet něco nového, načerpat sílu a energii do dalších dní a přitom nechcete cestovat letadlem nebo trávit dlouhé hodiny v autě? Máme pro Vás ideální tip. Zavítejte do malebných rodinných lázní nedaleko Prahy.

Lázně Mšené jsou příjemným útočištěm nejen pro všechny klienty, kteří si potřebují léčit své neduhy především pohybového ústrojí, ale také pro uspěchané manažery, maminky s dětmi, babičky i dědečky. Zkrátka pro všechny, kteří potřebují znovu dobít energii a načerpat nové síly.

Nabídka pobytů je bohatá

V nabídce lázní naleznete nejen tradiční lázeňskou léčbu hrazenou pojišťovnami, ale také regenerační týdenní a víkendové pobyty. Vybrat si můžete z mořských či slatinných víkendů, nechybí ani pobyt Lázně na zkoušku. Ve své nabídce mají lázně nepřeberné množství koupelí, masáží, peelingů či zábalů, ale také nezapomínají na tradiční rehabilitační cvičení, bazénovou terapii a parafin. Klienti zde mohou využít také nabídky wellness s pedikúrou, manikúrou, kosmetikou, kadeřnictvím i saunou.

Pobytem v lázních můžete potěšit své nejbližší

Zvolte si například Víkend splněných přání se slevou až 55% a odpočiňte si již za pouhých 1.368,- Kč za ubytování s polopenzí na víkend. Během víkendového pobytu můžete zdarma parkovat na uzavřeném parkovišti, zahrát si petangue, ping-pong, půjčit si kolo, hole na Nordic Walking nebo využít tenisový kurt.

Ale jaký by to byl pobyt v lázních bez lázeňského programu?

K uvedenému ubytování a stravě si můžete zvolit jeden z pěti balíčků lázeňských procedur a vychutnat si tak čokoládové procedury, medové, mořské, bylinné nebo strávit celý víkend v pohybu. Více o pobytu Víkend splněných přání ale i další nabídku týdenních a víkendových wellness a léčebných pobytů naleznete na www.msene.cz.

lázně wellness
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.