Prestižní sídlo firmy: Vsaďte na virtuální kancelář
Ilustrační foto: Shutterstock

Prestižní sídlo firmy: Vsaďte na virtuální kancelář

25. 5. 2018

Máte pocit, že se do vaší firmy zákazníci příliš nehrnou a stejně tak je tomu i s obchodními partnery? Možná se nejedná pouze o zdání, ale o velmi tvrdou realitu. Důvodů může být samozřejmě hned několik a tím prvním bude bezesporu konkrétní produkt nebo služba. Pokud je vaše zboží značně konkurenčního charakteru anebo se vyznačuje nižší kvalitou, je situace jasná. Na vině může být mimo jiné nevhodně zvolená marketingová strategie. Nesprávně řešené reklamní kampaně dokážou v negativním slova smyslu doslova divy. Zapomenout nelze ani na prestižní adresu společnosti.

Známá adresa nabídne více

Tak to si pište! Jestliže už víte, zdali se vyplatí víc živnost než s.r.o. a rozhodnete se pro druhou jmenovanou formu podnikání, určitě zvolte sídlo na nějaké známé adrese. Optimální volbou jsou především centra velkých měst. Zejména Praha a Bratislava lákají. Vždyť na mnohých adresách najdete konkrétní velké kancelářské budovy plně vybavené prostory určenými pro provozování administrativních úkonů v rámci dané společnosti. Nemusí se přitom nezbytně jednat o nijak extrémně drahou záležitost.

Virtuální sídlo bohatě postačí

Nikde není psáno, že musíte nezbytně stěhovat výrobu anebo velkou část vaší firmy právě do velkoměstského prostředí. Pokud potřebujte sídlo firmy mající prestiž, nebojte se v žádném případě toho virtuálního. Zabezpečíte si tak velmi prestižní adresu a také maximální dostupnost. Vždyť emaily se vám budou automaticky přeposílat a veškerou korespondenci za vás vyřeší. Stejně tak byste měli mít k dispozici i kopírku, pc a další periferie.

Ušetříte čas i peníze

Virtuální sídlo má dnes spousta společností, které většinou sídlí někde v místě výroby. Virtuální sídlo zvolí z marketingového hlediska a uspoří spousty peněz i času. Finance ostatně mohou následně použít třeba na nákup techniky. Stačí jen vybrat tonery Samsung anebo jiné záležitostí a bude je za co koupit.

práce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%