Jsme pár. Jak to dát najevo oblečením?
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Jsme pár. Jak to dát najevo oblečením?

4. 6. 2018

Některým párům to prostě sluší. U některých si člověk naopak říká, že ti dva se k sobě nějak nehodí. Jistě, do toho, jak skutečně žijí, nikdo nevidí. Ale i oblečení může vydávat signál, jak na tom spolu ti dva jsou.

Obvykle se takové páry vyskytují na reklamních snímcích či v katalozích cestovních kanceláří. Rozesmátí, dobře vypadající lidé, kráčí ruku v ruce po pláži, oblečeni tak, že spolu ladí. Ale všimněme si, obvykle jde o oblečení velmi jednoduché, prosté. Lněné světlé šaty nebo tunika a kalhoty u dámy. Lněné kalhoty nebo džíny a jednoduchá světlá košile či jednobarevné tričko u pána. Jednoduchost, ležérnost, pohoda. Kdyby ten muž měl kapsáčové kalhoty, tričko s výrazným logem a páskové sportovní boty a žena elegantní květované šaty, lodičky a kabelku, něco by nebylo v pořádku. I kdyby vypadali skvěle a byli do sebe zamilovaní, bylo by tam něco rušivého, divného. Stejné to je, ať jde o procházku po pláži nebo o svatbu nebo o návštěvu divadla nebo o turistický výlet.

Pro někoho to může být naprostá malichernost, ale lidé, které baví móda, vědí svoje. I tím, že se pár dovede sladit, když někam jde společně, vyjadřuje, že je pár. Že mají podobný styl života, podobný vkus, zkrátka vysílají světu určitý signál: podívejte, to jsme my, jsme spolu. Ale jistě, na místě jsou námitky typu: takže když miluji muže, který zásadně nosí kapsáče a tričko s obrázkem a já preferuji elegantní šaty, mám se s ním jen kvůli toho rozejít, co to je za nesmysl?

Samozřejmě, že ne. Je spousta párů, které působí nesourodě. Je spousta žen, které budou zásadně nosit tenisky a džíny, přestože vědí, že jejich muž by je rád někdy viděl v květovaných šatičkách. Je spousta mužů, kteří si nevezmou sako, i kdyby je k tomu žena nutila na mučidlech, a budou nosit tričko naprosto všude, i když jejich partnerka vedle nich cupitá na podpatcích. Neznamená to, že se k sobě nehodí, třeba si naopak spolu žijí skvěle.

Ale přesto je příjemné, když někdy potkáme pár a on nás zaujme. Nevíme, proč. Prostě proto, že jim to spolu sluší. Že to, že jsou spolu rádi, dovedou dát najevo nejen pohledy či doteky, ale i oblečením.

Tak tady je malá inspirace, dokazující, že nezáleží na kráse či na věku. Jsou prostě páry, které vypadají skvěle.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.