Jaké jsou příznaky erektilní dysfunkce?
Ilustrační foto: Shutterstock

Jaké jsou příznaky erektilní dysfunkce?

6. 6. 2018

Víte, s jakými problémy se lidé nejméně často svěřují ostatním? Přece s těmi intimního charakteru. Není se čemu divit, lidé se stále bojí o svých problémech mluvit, a to navzdory celkové otevřenosti společnosti vůči dříve tabuizovaným tématům. Především pánové mohou mít velký problém v podobě erektilní dysfunkce. Věřte, nebo ne, ta každopádně se stoupajícím věkem muže stoprocentně přijde. Důležité je vědět, jaké jsou její základní příznaky. Možná je máte už také. Proto není od věci soustředit se i na prevenci a případnou léčbu.

Intimita vás už tolik neláká

Jakýmsi prvním příznakem poklesu testosteronu v těle je bezesporu to, že muž přestane intimně žít, anebo tuto oblast postupně ze svého života vyloučí. Mezi časté příznaky erektilní dysfunkce patří vyhýbání se sexu a milostným hrátkám. Pánové možná i ve skrytu duše chuť mají, nicméně vše přebíjí jejich velká obava z případného neúspěchu, jenž se může dostavit. I proto se vyplatí neustále ve střehu a případně v sexuální oblasti něco málo změnit, aby se daný člověk nemusel bát jít se svou partnerkou do postele.

Opakované zklamání

Co je tedy vlastně erektilní dysfunkce? Jednoduše řečeno, jedná se o sníženou schopnost ztopoření penisu. To se také v případě těchto problémů stává krátkodobě a z hlediska sexuální aktivity je to nedostačující. Mnohdy bohužel nepomáhají ani osvědčené tabletky na erekci a jiné přípravky spíše z oblasti alternativní medicíny. Opakované obtíže konkrétního člověka doslova sráží na kolena a je zapotřebí situaci rozebrat s někým jiným, optimálně samozřejmě odborníkem na slovo vzatým..

Nebojte se situaci řešit s jinými

Žádný muž v tom není sám, a tak se vyplatí situace konzultovat s odborníkem. Optimální volbou je bezesporu urolog. Ten stanoví diagnózu a případně také předepíše odpovídající medikaci. Tradiční tabletku představuje zejména tolik oblíbená Viagra.

vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.