Barvy do Vaší kuchyně

Barvy do Vaší kuchyně

9. 1. 2012

Znáte snad něco hezčího než vykročit do nového dne s pořádnou porcí dobré nálady? Pestrobarevná kolekce nádobí v jarních barvách a se svěžími motivy přinese každé ráno změnu na Váš stůl. Od 16.ledna můžete v obchodech Tchibo najít hned několik zajímavých produktů, například hrníčky z kvalitního porcelánu, příbory z ušlechtilé oceli, chytré kuchyňské pomůcky a samozřejmě nejrůznější potřeby pro přípravu kávy a čaje.

Jídelní příbor obsahuje sadu nožů, vidliček a lžic z ušlechtilé oceli leštěné do vysokého lesku s barevnými plastovými rukojeťmi. Příbor s modrými, zelenými, žlutými a červenými rukojeťmi v sadě lze mýt v myčce. Cena za 16 kusů činí 750 Kč.

Krájecí prkénka z melaminu s motivem ovoce lze také mýt v myčce při teplotě max. 55 °C. Melamin je speciální plast, který má extrémně dlouhou životnost, je odolný vůči vysokým i nízkým teplotám a má obzvlášť tvrdý a lesklý povrch. Díky těmto vlastnostem, jimiž se podobá porcelánu, se snadno myje a je hygienický. Cena za sadu čtyř prkének je 250 Kč.

Misky na dipy ve tvaru čtyř různých druhů ovoce a ve čtyřech různých barvách, opět z melaminu – misky jsou hygienické a tvarově stabilní. Výška jedné misky je 6 cm. Misky si můžete koupit za 180 Kč.

Konvice na čaj s pokličkou a vyjímatelným sítkem na čaj. Konvice o objemu 1 litru je vyrobena z žáruvzdorného borokřemičitého skla. Její cena činí 450 Kč.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.