Startuje fotosoutěž Obrázky léta 2018
Ilustrační foto: pixabay.com

Startuje fotosoutěž Obrázky léta 2018

1. 7. 2018

Začaly letní prázdniny. Někteří čtenáři portálu i60 se již možná starají o svá vnoučata, jiní vyrazili na chaty či chalupy, anebo na dovolenou do zahraničí. Ať jste na jakémkoli místě, u rybníka, u moře nebo se touláte po českých luzích a hájích, všude můžete fotit krásy letní přírody. Ano, začíná tradiční soutěž "Obrázky léta." Autoři vítězných snímků se mohou těšit na hezký dárek - houbařský nožík. A nejlepší fotografie se také objeví v našem kalendáři na rok 2019.

Pravidla soutěže
Fotosoutěže "Obrázky léta" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií pořízených v průběhu letošního léta, tedy od 21.6.2018 (Upozorňujeme, že fotografie stažené z internetu či snímky z minulých let budou ze soutěže vyřazeny). U každé fotografie musí být uveden titulek a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen. Prosíme čtenáře, aby tyto základní podmínky dodaržovali, v opačném případě budou snímky ze soutěže vyřazeny!

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Soutěž bude trvat od dnešního dne, tedy 1. července 2018 do 15. září 2018, a to 12. 00 hod. Redakce vybere 3 vítězné fotografie, které oznámí v neděli 16. září ve večerních hodinách. Do úterý 18. září pak o dalších třech vítězích rozhodnou čtenáři portálu i60.

Snímky můžete vkládat už nyní, a to na tomto místě.

Přejeme všem čtenářkám a čtenářům krásné léto a také hezké fotografické úlovky!

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%