Nejkrásnější zábava = láska

Nejkrásnější zábava = láska

21. 9. 2012

Zábava. Bavíme se ruzně. Někdo u stolu se žolíky, někdo s vlnou a jehlicemi, někdo u televize s pěkným filmem a někdo se zajímavými stránkami jako jsou oblíbené i60. Já vybírám první, třetí a čtvrtou možnost. Je mi tu s Vámi moc hezky, každý den se těším na Vaše příběhy veselé i smutné, na řádky poezie, na soutěže, které vždy potěší pěknou výhrou. Na krásné fotografie v záblesku okamžiku, přivezené jako památka z nádherných míst.

Ani televizní zábava mi není lhostejná, miluji muziku, hudební pořady a seriály. A žolíčky? Ty jsou věrným kamarádem celé naší rodiny. Ráda přidám ještě jedno pobavení, a to se psím mazlíčkem. Dokáže dát mnoho radosti, je věrným společníkem v době veselí i smutku. Mě nyní udělal radost svou přítomností po mém bolavém boku, po operaci, kdy nevydržím bez bolesti páteře, aniž bych si nevzala domácího lékaře = lék nebo Reiki energii. Další moji milou společnicí je příroda, stromy, květiny, čirá voda. Dokonce se chystám po Vánocích na Šumavu, kde jsou okouzlující studánky, které zázračně uzdravují.

A jak se bavíte Vy, milí přátelé? Říkáte, že jsem na jednu věc zapomněla? Na lásku? Ano, to je ta nejkrásnější zábava, řeč našich srdcí. Ta, při které se tají dech a usměv nás provází. Ten povznášející cit něhy a pohlazení.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.