Bílé džíny. Ano či ne?
Ilustrační foto: pinterest.com

Bílé džíny. Ano či ne?

19. 7. 2018

Rozšiřují boky, rychle se špiní, hodí se především pro mladá hubená děvčata. To si často myslí zralé dámy o bílých kalhotách. Mnohdy se mýlí. Bílé kalhoty totiž mohou slušet ženám různých tvarů a různého věku.

Jde především o to najít ideální střih a materiál. Právě na kalhotách je hodně vidět, zda jde o laciný hadřík nebo kvalitní kousek. A na bílých kalhotách to je vidět dvojnásob.

Není třeba se obávat, že se ve vyšším věku nehodí nosit bílé džíny. Právě džíny, ideálně ty, ve kterých je určité procento elastanu, totiž vytváří dobrou postavu. Obepnou ji, tak trochu vytvarují a díky elastanu drží tvar. Takže i dámy, které mají obavy, že jejich postava je příliš kyprá, ve výsledku vypadají dobře.

Opravdu není nutné odmítat bílé džíny jen z obav, že rozšiřují nebo že jde o oblečení vhodné jen pro mladé. Rozšiřují, pokud k nim majitelka zvolí příliš krátkou halenku či tričko, případně je zasune do nich. Ale bílé džíny s tunikou nebo volnou košilí, která zakrývá část boků, je kombinace věčná a zpravidla sluší každé ženě. Je jen na ní, zda k nim zvolí košili černou, modrou nebo pestrou. Výsledkem bývá pěkná letní kombinace, která se hodí na výlet, k moři, do lázní, na běžnou procházku městem.

Je čas přestat se bát bílých džínů a odehnat předsudky, že se na starší ženy nehodí. I v tomto případě totiž platí, že jde především o to, jak žena umí oblečení kombinovat a zda zvolí střih, který je vhodný pro její postavu.

Tady je malá inspirace.

móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%