Páteční žižkovské odpoledne
FOTO: autor

Páteční žižkovské odpoledne

18. 7. 2018

V páteční odpoledne 13. jsem se vydal kdo řeznictví koupit si dršťkovou polévku ve tvaru salámu. Nic udivujícího jsem v „metropoli“ Žižkov neočekával. Zase mě ale udivil, dokonce 2x!

Před skleněnou výlohou krámu stál kriminálnický nevzhledný, nepražský pár. Tiskli se k sobě, až moc. Nešlo o lásku, nelíbali se. Oba měli dobře a vysoko natažené kalhoty. Předváděli kopulační pohyby. Přes kalhoty to ale přeci nejde, ani v nejdokonalejších pornofilmech! Svítilo na ně slunce, jim to ale nevadilo, ba ani hrozny čumilů, na tramvajových stanicích. Na konci aktu se rozešli, beze slova!

Dojel jsem domů se uklidnit, s polévkou ještě stále vychlazenou. Pak to zase začalo. Kvílení tří policejních vozů a jedné sanitky, Všechny vozy tady dole blikaly modře. V našem činžáku jsou už dvě putyky. Jedna s dlouhou špatnou pověstí, druhá si ji teprve nově buduje.

Mezi dva rváče vběhlo šest policistů, Ke skolení kriminálníků museli pomáhat i civilisté! Zkrvaveného dovedli do sanitky. Holohlavého dostrkali do policejního vozu. Ještě stačil vykřiknout, já jsem tu už zaplatil!

Ještě, že jsem byl zamčený v bytě, na dva západy a o několik pater výše. Tak se snad dožiji výplaty dalšího měsíčního důchodu?

 

                                      

Můj příběh
Hodnocení:
(4.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.