Slavný soude!
ilustrační foto: pixabay.com

Slavný soude!

31. 8. 2018

Slavný soude! Vůči přednesené obžalobě vznáším tyto námitky:

K tomu, že mi policie našla pod postelí v krabici od bot 89 milionů 856 tisíc 927 korun, musím sdělit, že o těchto penězích jsem nevěděl vůbec nic už proto, že krabice byla pro boty velikosti 38, kdežto já mám 42. To je myslím dostatečný důkaz, že to nemohla být moje krabice. Kdo ji tam dal, to nevím a můj právník už podal trestní oznámení na neznámého pachatele, který mi tam tu krabici dal. A původně v ní bylo rovných deset milionů, avšak dcera tvrdí, že nic nevzala, což jí věřím.

Dále uvádím, že v mém notebooku byly sice zprávy pro adresáta Roman Martin, avšak nemohlo jít o Martina Romana, ředitele ČEZ, protože to byly maily pro vydavatele mého románu Martin, který mám rozepsaný. Obsah těchto mailů, například o zakládání kyperské společnosti, o převodu balíků akcií atd., jsou útržky budoucího románu a z ohlasů na policii tuším, že bude mít po vydání úspěch.

Proč jste mě předtím chytili s krabicí od vína s dalšími miliony, to opravdu nevím, ale je mi známo, že prodavačky jsou někdy velmi roztržité a dělají chyby. Mně například jedna navážila světlou tlačenku místo tmavé.

Kyperskou společnost, která se záhadně stala majitelem akcií za jednu miliardu a poté prodávala tanky, jsem sice založil, ale s úmyslem pěstovat orchideje. Vedením společnosti jsem pověřil jednoho občana, který vycházel z Hlavního nádraží v Praze a požádal mě o dvacet korun na pivo. Tak jsem mu vyhověl a nechápu, proč by to mělo být v naší milované demokratické vlasti trestné?! Když jsem však viděl, že dělá nějaké podivné přesuny majetku a peněz, tak jsem ho vedení společnosti opět zbavil.

Sám nyní nevlastním vůbec žádný majetek, avšak připouštím, že když se minulý pátek žena probudila a zjistila, že vlastní sedmnáct nemovitostí po Praze, byla docela spokojená. Moje dcera je spolumajitelkou zbrojařské firmy, ale copak to učitelka v mateřské škole nemůže být?

Skutečnou příčinou toho, proč dnes stojím před soudem, je úmyslné, věrolomné a trestuhodné spiknutí několika osob, které inklinují ke svobodě a demokracii a běhají po Praze s transparenty. S nimi pevně propojení, dokonce bych řekl svaření novináři neustále čmuchají kolem našich účtů, vazeb a obchodů, místo, aby se poctivě věnovali práci!

Na protest proti falešné obžalobě jsem se rozhodl kandidovat do senátu. Slavný soude, skončil jsem.

 

… a my doufáme, že nadobro.  

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%