ČT chystá pátou řadu oblíbené
taneční soutěže StarDance

ČT chystá pátou řadu oblíbené
taneční soutěže StarDance

25. 9. 2012

Pátou sérii uznávané taneční soutěže StarDance uvede Česká televize – bude ji vysílat každou sobotu od 3. listopadu. Nové díly mají být podle tvůrců svižnější a originálnější a poprvé v nich zatančí také moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková, která předvede jeden regulérní tanec.

„Neprozradíme který, ale velmi pilně trénují. Můžete se těšit, že ho uvidíte v jednom z prvních dílů,“ řekl ČTK manažer projektu Jan Potměšil.

Mezi další novinky patří tanec na poslední chvíli, kdy se soutěžící teprve v přímém přenosu dozvědí, na jakou hudbu budou tančit. Na choreografii pak budou mít pouhých dvacet minut.

Soutěžící se také poprvé předvedou jako tým, když rozděleni do dvou skupin připraví společnou choreografii. Porota, do níž usednou Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Jan Révai a Eva Bartůňková, pak rozhodne, kdo byl lepší. Bartůňková, která naposledy hodnotila soutěžící první řady, uvedla, že se po šesti letech těší na krásnou atmosféru. Letos ji umocní 250 efektových světel.

Mezi slavnými soutěžícími letos převládají umělci a sportovci. Z herců se představí David Švehlík, syn známého herce Aloise Švehlíka, Oldřich Navrátil, Dana Morávková a Barbora Poláková, která proslula jako divadelní Kristýna Kočí ve hře Blonďatá bestie.

Krásky zastoupí modelka Pavlína Němcová, hudebníky pak Petr Bende. Osmičku tanečníků z řad celebrit doplní bývalá atletka Kateřina Baďurová a hokejista Martin Procházka.

Soutěž patří k nejúspěšnějším pořadům veřejnoprávní televize. V průměru ji sledovalo 1,6 milionu diváků, finále si pak nenechaly ujít více než dva miliony lidí. V tom posledním v roce 2010 zvítězil herec Pavel Kříž. První řadu uvedenou v roce 2006 vyhrál herec Roman Vojtek.

Soutěž se bude opět vysílat z Barrandova. Studia na Kavčích horách, kde sídlí Česká televize, totiž rozměrově neodpovídají nárokům britské BBC, která na pořad vlastní licenci.

tanec
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.