Bramborový houbovec

Bramborový houbovec

1. 10. 2012

Recept je výborným zpestřením nejen pro milovníky bezmasých pokrmů, ale i pro vášnivé houbaře, kteří už nevědí, co s houbami, když rostou a rostou.

Ingredience
1kg uvařených oloupaných brambor
houby dušené na másle
½ l smetany
3 vejce
sádlo na vymaštění pekáče
sůl, pepř

Postup
Na vymaštěný pekáč sádlem dáme vrstvu nakrájených brambor, dušené houby, osolíme, opepříme. Pokryjeme další vrstvou brambor, osolíme a zalijeme rozšlehanými vejci ve smetaně. Zapékáme asi ½ hodiny při 180 až 200°C. Podáváme se zeleninovým salátem a je to mňamka.
Dobrou chuť!

Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.