Stříbrná. Trend, který je na vrcholu
Ilustrační foto: pinterest.com

Stříbrná. Trend, který je na vrcholu

17. 10. 2018

Zpočátku to vypadalo, jako módní výstřelek, který pomine. Jenže se drží už několik let a podléhá mu čím dál více žen. Jde o šedé vlasy. Či spíše stříbrné.

Někteří kadeřníci také tomuto stylu říkají pepř a sůl. Nejde totiž o to, že by se ženy vyššího věku přestaly barvit a nechaly si své přirozeně šedé vlasy. Naopak, ženy, které ještě šediny nemají, si je nechávají záměrně vyrábět. Dávají si stříbrné melíry, stříbrné přelivy. A zralé dámy, které už šedivé jsou, si nechávají své vlasy tónovat, melírovat, zkrátka ladit do zajímavých a slušivých odstínů šedi.

Ono totiž není šedá jako šedá a každému sluší trochu jiná. Je to podobné, jako když se žena rozhodne pro blond vlasy. Některé sedí výrazně platinová, jiné raději teplejší medová a je třeba najít ten přesný odstín, který sedí pleti, barvě očí, stylu oblékání. A přesně tak se to nyní má s šedinami.

Kadeřníci se shodují, že zákaznic, které chtějí kouzlit s šedivou barvou nikdy nebylo tolik. Možná je to další důkaz toho, že vyšší věk už mnoho žen nezakrývá, nebojuje s ním, ale naopak světu hrdě vzkazuje: je mi šedesát, mám šediny, ale podívejte, jak skvěle vypadám.

Tak tady je malá inspirace, jak se dá s barvou, která kdysi bývala spíše strašákem, kouzlit. Krásně kouzlit.

móda účesy
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.