Není plavání jako plavání

Není plavání jako plavání

29. 9. 2012

Jsem narozená v Býku, tudíž zemské znamení. Což se zřejmě nevylučuje s tím, že mým živlem je voda. Miluji vodu ve všech podobách. Fascinuje mě běsnící, rozbouřené moře, když stojím jako pozorovatel v bezpečí na souši, rozněžní mě malý potůček či nadchne krása řeky.

Ale i já se ráda do vody ponořím a užívám si její mokré. Od mala dobře plavu, o to více si ji mohu dovolit vychutnávat, ale vždy jsem plavala s rozumem, hazard neuznávám. A vzhledem k tomu, že jsem duše romantická, nejraději plavu pod širým nebem, což mi v době chladu dopřeje správně teplá voda v thermálním venkovním bazénu. Jeden takový občas navštívím a vždy si patřičně užívám. Nejdříve si dám "naostro " několik bazénů, což je 50m sem a tam bez přestávky. Plavu poctivě, testuji tak sama sebe, co ještě vydržím.
Jednou jsem tak právě dokončila několik poctivě uplavaných bazénů, pak jsem zvolnila a už jen lehce, rekreačně si tak plavala, prostě si užívala. Pak jsem doplavala na mělčinu, kde je voda nejteplejší.

Chvilku jsem se jen tak prohřívala, když mě oslovil starší pán. Omlouval se,že obtěžuje,ale že mi musí říci,že sleduje s obdivem,jak dobře a hlavně rychle plavu. Já v domnění, že mě vzal na vědomí, když už jsem značně v plavání zpomalila, jsem odpověděla,že jsem teď ale zrovna plavala pomalu.
Pán se na mě podíval a řekl větu, která mě nejen "dostala do kolen", ale rozesmála a dodnes se jí s chutí zasměji.
"Madam", řekl, "vy plavete rychle, i když plavete pomalu "...

A tak si myslím, že většího uznání a ocenění se mi již v životě těžko může dostat. Ta věta je svým obsahem naprosto úžasná a mě vzpomínka na onoho pána vždy spolehlivě rozesměje...

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%