Ve fotosoutěži magazínu i60 zvítězili
Jiří Holeček a Marta Duchoslavová

Ve fotosoutěži magazínu i60 zvítězili
Jiří Holeček a Marta Duchoslavová

1. 10. 2012

Milé čtenářky, vážení čtenáři, jsme překvapeni, kolik je mezi vámi skvělých fotografů. Vy sami jste si už vybrali čtenářské vítěze v naší fotografické soutěži a my ty za redakci. Ale moc dobře víme, že jsme pominuli naprosto skvělé ostatní snímky. Jenže u tak tvrdé konkurence to tak holt bývá...

První místo z celkového počtu 264 zaslaných fotografií získává podle hlasování členů redakce snímek s názvem "Nový den", jehož autorkou je Marta Duchoslavová. Tato technicky skvěle zpracovaná fotografie s počtem 255 čtenářských hlasů bude oceněna digitálním fotorámečkem, který kromě prohlížení digitálních fotografií nabízí také funkci kalendáře či hodin. Na druhé místo redakce zvolila fotografii Adriany Weinlichové s názvem "Venkov", která od čtenářů získala 154 hlasů. Paní Weinlichová bude moci své snímky ukládat na velkokapacitní flashdisk Kingston s pamětí 32 GB, což je cena, kterou získává. Třetím oceněným je pak Petr Stohwasser za svůj dokonalý detail "Pampeliška". I tento snímek ocenila redakce flashdiskem Kingston, a to s pamětí 16 GB.

Stejné ceny, tedy digitální fotorámeček a flashdisky získávají fotografové s největším počtem čtenářských hlasů, tedy Jiří Holeček (1513 hlasů za snímek "Krmení dravé zvěře u nás na zahradě"), Olga Kolková (1403 hlasů dostal její snímek "Hradec nad Moravicí") a Pavlína Skálová (její fotografie "Panská skála" získala 1004 hlasů).

Redakce pak udělila ještě zvláštní ceny (kalendáře na rok 2013) dalším třem autorům fotografií, a to Marii Bartošové za milý snímek "Vy naše chaloupky české", Libuši Kozákové za nostalgické "Jitra jsou tu tichá" a také Zdenkovi Bajerovi za jeho vtipné "Osoblažsko".

Protože naše první fotosoutěž sklidila velké množství pozitivních ohlasů, rozhodli jsme se hned navázat další fotosoutěží, jejíž téma a pravidla vyhlásíme v pátek 5.10. Pokud jste tedy neuspěli tentokrát, můžete zkusit štěstí již za několik dní.

soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.