Přidejte se k rodině VoZP, do konce září to ještě stihnete!
Ilustrační foto: ingimage.com

Přidejte se k rodině VoZP, do konce září to ještě stihnete!

9. 9. 2018

Myslíme opravdu na všechny a máme na to důkaz! Právě naše pojišťovna se v loňském roce stala absolutním vítězem kategorie Preventivních programů nezávislého projektu Zdravotní pojišťovna roku. A co rozhodlo? Dostupnost pro každého pojištěnce, pestrý výběr příspěvků na očkování, pohybové aktivity a preventivní vyšetření.

Špičková péče
Zajistíme vám moderní a dostupnou zdravotní péči dle vašich potřeb, v souladu s nejnovějšími medicínskými poznatky a s využitím moderního přístrojového vybavení v síti více než 22 tisíc zdravotnických zařízení. Přispějeme vám na pohyb, očkování, dentální hygienu, odvykání kouření, preventivní vyšetření závažných chorob i na účinnou kloubní výživu. Jednoduše si během roku vyberete až tři příspěvky z pestré nabídky a my je proplatíme. Můžete vstoupit do našeho Věrnostního klubu a my vám budeme připisovat body, za které dosáhnete na další výhody, jako jsou doplatky na léky, optické pomůcky, stomatologické výkony a výrobky, lázeňská péče a mnoho dalších.

Jsme vždy s vámi
Naše šikovná mobilní aplikace umožňuje kdykoli zobrazit veškerá absolvovaná vyšetření, hospitalizace i předepsané léky, včetně cen, které za tuto péči VoZP uhradila, a další užitečné funkce, jako lékař v okolí či možnost poslat blízké osobě své souřadnice a požádat o pomoc v nouzi. Raději řešíte věci osobně? Těšíme se na vás v široké síti našich kontaktních míst po celé republice. I na cestách Nemusíte už hledat nejvýhodnější cestovní pojištění. S námi se budete pojišťovat se slevou vždycky.

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR letos oslavila již čtvrtstoletí své existence a v systému zdravotního pojištění má své nezastupitelné a pevné místo. Sedm set tisíc spokojených klientů, více než 22 tisíc smluvních zdravotnických zařízení, široká síť poboček, oceňované preventivní programy, mobilní aplikace „Zdraví na klik“, to vše jsou důvody, proč se k nám přidat právě teď.

Registrujte se do 30. září na některém z našich kontaktních míst https://www.vozp.cz/cs/o-pojistovne/kontakty/ nebo elektronicky https://www.vozp.cz/cs/klient/prihlaska-noveho-pojistence/

Více informací na https://www.vozp.cz/cs/, v call centru 844 888 888 i na našem Facebooku https://www.facebook.com/vojenskazdravotnipojistovna/

 

zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.