Kavkazská jedle - nejoblíbenější vánoční strom českých domácností
FOTO: Mountfield.cz

Kavkazská jedle - nejoblíbenější vánoční strom českých domácností

21. 11. 2018

Vánoce se kvapem blíží a k svátkům neodmyslitelně patří prodej vánočních stromků. Mountfield již tradičně začíná koncem listopadu jejich prodej ve všech svých prodejních centrech v České republice a na Slovensku. A nejinak tomu bude i letos. 

Prodej kvalitních kavkazských jedlí z dánských plantáží bude zahájen 22. listopadu.

„Již před 5 lety jsme zařadili kavkazské jedle do našeho vánočního sortimentu a ukazuje se, že to bylo správné rozhodnutí. Meziroční prodeje nám skokově narůstají každým rokem, přičemž v letošním roce předpokládáme nárůst prodejů až o 30 %,“ vysvětluje předsedkyně představenstva a generální ředitelka společnosti Mountfield Jana Moravová a s trochou nadsázky dodává, že letos s oblibou říká mužům: „Až půjdete k nám do Mountfieldu pro vánoční stromek, nezapomeňte vzít i manželku a děti. Zatímco vy budete vybírat venku stromek, manželka s dětmi v teple prodejny vybere krásné vánoční dekorace, které jsme letos nově do sortimentu také zařadili.“

Mountfield nabízí ve svých prodejnách kavkazské jedle prvotřídní výběrové kvality. Dodávány jsou přímo z Dánska postupnými návozy, aby byla zaručena jejich čerstvost. Všechny stromky procházejí přísnou kontrolou kvality. Na dánské plantáže vysílá Mountfield své vlastní týmy inspektorů, kteří sami vybírají a označují stromky, které odpovídají garantované nejvyšší kvalitě. Stromky mají dokonalý vzhled, podmanivou vůni, dlouhé, husté jehličí a také bohatou a pravidelnou korunu.

V nabídce jsou různé velikosti od 100 cm až do 250 cm a za naprosto jedinečné ceny. Například cena nejvíce žádané velikosti stromku od 150 – 200 cm je od 489 Kč. Samozřejmostí jsou další doplňkové služby a dále ořez a balení stromku.  

„A protože doba vánoční vybízí k dobročinným aktivitám, tak i letos navážeme na naši loňskou charitativní aktivitu a poskytneme zdarma krásné vánoční stromky vybraným neziskovým organizacím, sociálním zařízením, dětským domovům a dalším, a to cíleně v regionu každé naší prodejny jak v České republice, tak i na Slovensku. Takže krásné kavkazské jedle rozzáří sváteční dny nejen u našich zákazníků, ale i v těchto zařízeních,“ sdělila na závěr Jana Moravová

Mountfield
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.