Dárky pro celou rodinu: s láskou a bez shonu
FOTO: Kitl

Dárky pro celou rodinu: s láskou a bez shonu

14. 12. 2018

Dárek pro vnučku, zetě, sousedku či kolegyni v práci? Pořiďte všechny naráz a advent bude jen váš! Bez tlačenic v obchodech a fronty na poště. Máme pro vás tipy na ty nejlepší vánoční dárky.

Originální dárky prakticky pro každého najdete na stránkách www.kitl.cz. Tato malá rodinná firma z Jablonce nad Nisou vyrábí poctivé husté sirupy, medoviny a medicinální vína. V nabídce jejich dárkových balíčků si bez problémů vyberete!

Oblíbeným dárkem, který potěší všechny milovníky medoviny, je Kitl Medový balíček. A také Medovina v dárkovém balení. Lahodný nápoj je zde navíc obohacený o 4 bylinky v BIO kvalitě. Zastánce zdravého životního stylu jistě potěší i fakt, že Kitl Medovina neobsahuje žádný cukr řepný a není dolihovaná. Během dlouhé zimy ji vaši blízcí nepochybně ocení.

Velmi oblíbená jsou i medicinální vína na dobrou noc s přiléhavým názvem Šláftruňk. Vyrábí se z kvalitního révového vína a 7 léčivých bylin na uklidnění. Díky tomu pomáhají uklidnit a uvolnit od stresu -  a přiznejme si, komu z nás se mu o Vánocích vyhýbá.

Kitl_apatyka_4x250.jpg

Šláftruňk i Medovina jsou součástí dárkového balíčku Kitl Apatyka. Krásně a tradičně balená dárková kazeta obsahuje navíc i Kitl Životabudič. Jde o bylinný energetický nápoj na povzbuzení. Při změně tlaku, dlouhých cestách za volantem nebo náročných sportovních výkonech je ideální alternativou energetickým nápojům. Jedna láhev odpovídá 20 plechovkám tradičních energy drinků, takže vydrží hodně dlouho. Účinky Životabudiče se dostavují do 5 minut a trvají až 4 hodiny.

A jestliže si nejste jistí svým výběrem, věnujte dárkový poukaz Kitl. Ten lze uplatnit v eshopu na www.kitl.cz, kde si již každý vybere přesně podle své chuti. Vybírejte dárky v klidu a bez zbytečného stresu. Přejeme vám vánoční svátky plné pohody!

vánoční dárky
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

24%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%