Poděkování čtenářům aneb Rok 2018 s "Íčkem"
FOTO: Alena Tollarová

Poděkování čtenářům aneb Rok 2018 s "Íčkem"

29. 12. 2018

Konec roku 2018 se nezadržitelně blíží, proto dovolte, abychom se krátce ohlédli za tím, co se letos událo na portále i60.

Stejně jako v uplynulých letech, i letos jsme se snažili připravovat čtenářům každodenní porci čtení a zábavy. Uspořádali jsme celou řadu soutěží - tipovačky, literární soutěže, fotosoutěže, každý den stovky lidí odpovídaly na otázky ve vědomostním kvízu, každý týden jsme rozdávali našim čtenářům několik cen. Rozšířili jsme řady našich externích redaktorů, kteří pro vás připravovali články na společenská témata, cestopisy, tipy pro zahrádkáře či kuchaře...

I v letošním roce jsme uspořádali několik módních přehlídek v rámci i60 Senior Fashion a nabídli i pár novinek. Například společně s paní Hankou Švejnohovou jsme připravili tři představení v divadélku Skautského institutu, stoleté výročí založení Československa jsme oslavili vlastním projektem s názvem Příběhy naší republiky, na podzim jsme spustili nový e-shop, který se zaměřuje zejména na přírodní kosmetiku, a na konci roku jsme spustili nový projekt Do stovky, jehož cílem je motivovat čtenáře ke zdravému pohybu - chůzi.

Celý rok "šlapal" portál i60 na novém velkokapacitním serveru, který zvládne ukládat obrovské množství dat, především tisíce fotografií, které čtenáři na portál vkládají. Ale i my jsme jen obyčejní lidé z masa a kostí, a tak i nám se podařilo během roku "šlápnout vedle". Občas jsme udělali chybu ve vědomostním kvízu, někdy jsme pozdě vyhodnotili produktové soutěže či měli překlep v datu nebo jméně na karuselu. A nejvíce nás mrzí chybné uvedení roku v našem nástěnném kalendáři na rok 2019. Naštěstí máme milé a tolerantní čtenáře, kteří nám naše "přešlapy" odpouštějí...

A právě vám, čtenářkám a čtenářům, patří největší poděkování. Ano, portál i60 stojí právě na svých čtenářích, kteří se velkou měrou podílejí na jeho chodu. Společně s redakcí tvoří jeho obsah, organizují řadu setkání na různých místech České republiky a svými aktivitami a komentáři motivují nás v redakci naše "íčko" neustále vylepšovat. Dámy a pánové, moc vám za to děkujeme!

Na tomto místě bychom také rádi poděkovali členům Redakční rady - Janě Šenbergerové, Aleně Tollarové, Zuzaně Pivcové a Oldřichu Čepelkovi, se kterými konzultujeme některé redakční záležitosti či připravované novinky. Zároveň zde oznamujeme jednu změnu v Redakční radě - na vlastní žádost z osobních důvodů uvolňuje své místo v radě paní Jana Šenbergerová, kterou nahrazuje paní Ivana Kosťunová. Nejen na redakci, ale také na členy Redakční rady se mohou obracet čtenáři se svými náměty, podněty, připomínkami, které k dění na portálu i60 mají.

Stejně jako v závěru loňského roku i letos udělujeme cenu "Nováček roku". Letos se jím stává paní Hana Nováková. Další cenou je kategorie „Počin roku“, kterým jsme vyhodnotili zpravodajství Oldy Čepelky během cyklistického závodu Leoše Hrádka - "Leoš jede".

 

A co nás čeká v roce 2019?

Bude toho zase dost. Připravujeme pro vás nové literární soutěže a nové fotosoutěže, i dále počítáme s módními přehlídkami a rádi bychom se vrátili i k projektu ekolo Senior Tour. A samozřejmě chystáme i nové projekty. Už nyní můžeme prozradit, že hned v prvních dnech nového roku spustíme speciální bazar s pracovním názvem Senioři sobě, prostřednictvím něhož budou moci čtenáři nabízet či směňovat nejrůznější služby či věci. Chystáme také aktivity pro seniorské kluby - novinkou bude možnost zakládání tzv. Klubových profilů, díky nimž si budou moci členové seniorských klubů jednoduše sdílet své aktivity, pozvánky na nejrůznější akce apod. Rádi bychom dále rozvíjeli a vylepšovali projekt Do stovky a také pokračovali v putovní výstavě fotografií po vybraných městech. A na duben připravujeme další sraz i60 v Praze, spojený tentokrát s oslavou kulatých narozenin známé členky portálu...

Milí Íčkaři, ještě jednou vám děkujeme za vaše letošní aktivity a věříme, že zůstanete s námi i v roce 2019. Čtěte, pište, soutěžte, bavte se s námi.  Portál i60 je přece váš!

i60.cz
Hodnocení:
(5 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%