ŠKODA bez starostí
Škoda Kodiaq. FOTO: skoda-storyboard.com

ŠKODA bez starostí

7. 1. 2019

ŠKODA AUTO nabízí zákazníkům možnost zvolit pro operativní leasing jakoukoli modelovou řadu ŠKODA v individuální konfiguraci, včetně jakékoli motorizace, výbavového stupně i volitelných prvků výbavy.

Zvolit lze také libovolnou dobu trvání nájmu v rozmezí od 24 do 48 měsíců a nájezd v rozmezí od 5 000 do 150 000 kilometrů.

„Produkt ŠKODA Bez starostí se na trhu velmi dobře etabloval a umožnil užívání moderní mobility s vozy ŠKODA širokému spektru zákazníků. ŠKODA AUTO s touto inovativní službou významně oslovila mimo jiné i novou skupinu zákazníků, kteří díky operativnímu leasingu přišli ke značce ŠKODA,“ říká Miroslav Bláha, vedoucí prodeje ŠKODA AUTO Česká republika. „Nyní našim současným i budoucím zákazníkům, kteří vnímají využívání automobilu jako službu, přinášíme nové, komplexní a maximálně variabilní řešení mobility,“ dodává Bláha.

Operativní leasing byl dlouhou dobu výsadou výhradně firem, ŠKODA v červnu 2014 přinesla na trh v České republice inovativní produktem ŠKODA Bez starostí a otevřela tak výhody operativního leasingu i soukromým zákazníkům. Ti mají možnost pro operativní leasing zvolit libovolnou konfiguraci jakéhokoliv nového vozu značky ŠKODA, buď zcela individuální zadanou do výroby z aktuálně dostupné nabídky modelů, nebo z ihned dostupných skladových vozů.

Nabídka vozů operativního leasingu ŠKODA Bez starostí zahrnuje kompletní nabídku vozů ŠKODA a to včetně sportovních derivátů OCTAVIA RS a RS 245 či nového až sedmimístného SUV ŠKODA KODIAQ. Specifikovat lze také ŠKODA Originální příslušenství, jako například tažné zařízení, vkládané koberce či síťový program. Novinkou je také plně volitelná délka smlouvy v rozmezí 24 až 48 měsíců i volitelný nájezd od 5 000 do 150 000 km za celou dobu nájmu.

Součástí služeb ŠKODA Bez starostí je vždy i komplexní pojištění, které zahrnuje povinné pojištění odpovědnosti za škody z provozu motorového vozidla i havarijní pojištění a připojištění skel vozidla, se spoluúčastí ve volitelné výši 1 % nebo 5 %. Sjednat lze také ŠKODA Pojištění Plus, které zahrnuje například prodlouženou zápůjčku náhradního vozu, přímou likvidaci nezaviněné i spoluzaviněné škody a pojištění rozdílu mezi pořizovací a časovou cenou vozidla, bez krytí spoluúčasti z havarijního pojištění GAP. Nabídku pojištění doplňuje např. úrazové pojištění osob ve vozidle, pojištění zavazadel ve vozidle nebo Pojištění právní ochrany Asistent. Dále je možné zvolit buď variantu bez servisu, nebo variantu se ŠKODA Předplaceným servisem, který zahrnuje krytí veškerých servisních nákladů a komplexní údržbu vozu po celou dobu nájmu. K oběma variantám lze objednat služby pneuservisu zahrnující sadu zimních pneumatik a práci pneuservisu při jejich výměnách.

Výhodou pro dostupnou individuální mobilitu je dále nulová akontace a také fixní výše splátek po celou dobu trvání smlouvy, umožňující přesné plánování nákladů. Stoprocentní mobilitu zákazníkům zajistí v případě potřeby také garance zapůjčení náhradního vozu až na 60 dní zdarma (dle škodní události a sjednané varianty ŠKODA Pojištění). Zákazník má po skončení sjednaného smluvního nájmu vždy možnost vůz zakoupit za zůstatkovou cenu do osobního vlastnictví.

Model ŠKODA FABIA 1.0 MPI (44 kW) je v programu ŠKODA Bez starostí dostupný již od 3.504 s DPH měsíčně, ŠKODA RAPID s moderním přeplňovaným motorem 1.0 TSI o výkonu 70 kW od 5.874 Kč s DPH měsíčně. OCTAVIA 1.0 TSI (85 kW) je dostupná s měsíční platbou od 7823 Kč s DPH, model KaroQ Ambition 1.6 TDI pak od 8 415 Kč,s DPH a ŠKODA KODIAQ Active 2.0 TDI od 11.599 Kč s DPH měsíčně.

Operativní leasing ŠKODA Bez starostí lze sjednat u takřka 200 participujících autorizovaných partnerů ŠKODA, kde lze také na počkání poptat kalkulaci pro konkrétní vůz, nájezd, trvání nájmu a doplňkové služby. Bližší informace o podmínkách programu ŠKODA Bez starostí jsou k dispozici na stránkách www.skoda-auto.cz/bezstarosti, bezplatné infolince společnosti ŠKODA AUTO na tel. čísle: +420 800 600 000 nebo u participujících prodejců značky ŠKODA v České republice.

auta
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%