Beseda s Vráťou Ebrem dnes ve 14 hodin!
FOTO: Česká televize

Beseda s Vráťou Ebrem dnes ve 14 hodin!

12. 2. 2019

Jeho jméno je nerozlučně spjato s knížkami, které od dětství nejen miluje a čte, ale prodává i rozdává, shromažďuje, třídí a přebírá, vyhledává, mapuje i píše. A neúnavně kolem nich pořád něco vymýšlí, organizuje a pečlivě zaznamenává. A to všechno – věřte či ne – bez počítače!

Mým prvním letošním hostem bude vyhlášený milovník literatury a humoru všeho druhu, prioritní pacient psychiatra Jana Cimického, vyznavač červeného vína, autor více než čtyřiceti knih a třiceti kalendářů, nejhovornější pražský knihkupec i knihomol  Vratislav Ebr.

Je to muž nabitý literárními znalostmi mimořádného rozsahu, schopný okamžitě vytasit vtipnou historku či moudrost na jakékoli téma. Improvizace, pohotovost a bohatá životní zkušenost jsou jeho stálými partnerkami, které ho věrně provázejí na každém kroku, takže směr a jasné téma rozhovoru s ním  obvykle nelze ukočírovat… Inspirací nám bude měsíc únor.

A protože potřeba písemného projevu a jeho komentování spojuje i nás, čtenáře a spolutvůrce portálu i60,  zve vás jeho redakce srdečně na setkání s VRÁŤOU EBREM, který má vždy co sdělit nejen o knížkách…

Veselá beseda proběhne ve středu 13. února 2019 ve 14 hodin v Divadelním studiu Pražského kreativního centra na Staroměstském náměstí 1/4 (Dům U Minuty).

Povídat si s ním bude a na shledanou s vámi se těší

osobnosti
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.