Škoda z lásky: Pusinka
Ilustrační foto: skoda-storyboard.com

Škoda z lásky: Pusinka

18. 1. 2019

Není to až tak dávno, jen něco málo přes 30 let, kdy jsem si vyjela na výlet s mým novým autíčkem, rozumějte s nově zakoupeným, jinak starším.

Po pečlivém seznámení s ním a po několika zkušebních jízdách po parkovišti na okraji Prahy, jsem se rozhodla zařadit se do běžného silničního provozu.

Autíčko překrásné, Škodovka Erko, moderní design, třídveřové, čistě bílé. Pojmenovala jsem ji Máňa. Já vysoká, štíhlá dlouhovlasá blondýnka, krásný sluneční den a k tomu víkend. No, nenašli byste ideálnější čas na pořádný výlet. Domluvila jsem se s kamarádkou, že ji vyzvednu doma a vydala se za ní. Bydlela za Prahou, v malé vesničce. Řekla jsem si, není to daleko, provoz minimální: „Máňo, jedeme.“

Skutečnost byla ovšem trochu jiná, ještě jsem ani nevyjela z řady zaparkovaných aut, jen jsem vystrčila Máni čumáček a již jsem cítila, že takhle asi ne. Vjela jsem do cesty právě projíždějícímu autu, jehož řidič byl ale předvídavý a zpomalil na bezpečnou rychlost. Nestačil ovšem zpomalit na takovou, že by se zcela vyhnul karambolu.

Vystoupil z auta a začal obcházet jeho auto a láteřit. Byl to pěkný, černovlasý kluk. Pak jsem vystoupila z auta provinile i já a on se jen podíval, pousmál a říkal, že se zase tolik prakticky nestalo, že si auta dala vlastně jen takovou pusinku.

Slovo dalo slovo a my se začali scházet a pusinky jsme si pak dávali i my dva. Protože nezůstalo jen u pusinek, byla svatba a tak dál..

Dnes jsem sice rozvedená, ale láska to byla díky Máně nádherná.. mám již dospělé skvělé dva syny, které bych za nic nevyměnila..

Tento příběh je ukázka toho, že seznámit se příjemně dá se i v nepříjemné situaci...

 Hezký den Ilona

 

 

Soutěž: Škoda z lásky
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%