Jaké byly 6. Seniorské
zábavně - sportovní hry

Jaké byly 6. Seniorské
zábavně - sportovní hry

7. 10. 2012

V sobotu 6. října 2012 se v tělocvičně ZŠ ČSA sešlo téměř 100 bohumínských seniorů. Konaly se zde 6. SENIORSKÉ ZÁBAVNĚ - SPORTOVNÍ  HRY.

Na tuto již tradiční akci se naši senioři vždy velice těší. Společně se pobaví, zasmějí a prožijí spoustu krásných zážitků. Sestaví pětičlenná soutěžní družstva a všichni se velice snaží, aby byli ti  nejlepší.

Soutěže jsou spíše legrační, než namáhavé. Jsou podány tak, aby vyhovovaly všem. Bez ohledu na věk či zdravotní potíže seniorů. Letošní soutěže byly úsměvné. Pomocí vařečky musely „poslat“ nafukovací balónek k určitému místo, hokejkou posouvali mezi překážkami míček, na čas sbírali do koše papírové balonky, házeli míčky do obručí. Dále si procvičovali zručnost, šikovnost a vytrvalost třeba při stavění  komínku z dřevěných kostek, skládání kubusy, navlékání korálků či zapínání  knoflíků na čas. 

Tělocvičnou se ozývala spousta smíchu, a to je jen dobře. Součástí dopoledne byla i soutěž v pečení. Letos senioři soutěžili o nejlepší štrůdl či ovocný moučník. Tyto výrobky pak měli všichni účastníci ke kávě či čaji, které dostali ještě s obloženými chlebíčky.

Program doplnili svým vystoupením i děti známé skupiny KATES z Domu dětí a mládeže a k poslechu zahrál na foukací harmoniku, kytaru a zároveň zazpíval spoustu vlastních písní písničkář Josef Pinkas.

Závěrem byli všichni soutěžící odměněni krásnými cenami nejrůznějších sponzorů.Tečkou na pomyslném dortu byla oranžová růže, kterou všem přítomným rozdal starosta našeho města.

Akce pro seniory se vydařila a všichni, jak organizátoři, tak soutěžící, byli spokojeni.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.