Styl pro každý věk existuje
Ilustrační foto: pinterest.com

Styl pro každý věk existuje

31. 1. 2019

Jak to, že některá žena vypadá vždy dobře oblečená a přitom obsah jejího šatníku není velký? Nenakupuje takzvané módní trendy, ale nosí styl, který je řadu let stejný. Takový totiž existuje. Experti na módu mu často říkají basic, to znamená základní. Žena, který takový styl vyznává, má zpravidla vyhráno.

Jde obvykle o ženy, které v podstatě nosí léta totéž. Přesto jsou zajímavější než ty, které každou sezónu nakoupí hromadu šatů a halenek. Vyznavačky jednoduchého stylu pochopily, že méně je více. Zpravidla tedy mají několik kvalitních kalhot, například jedny černé, jedny světlé a jedny džíny. Nosí košile, zpravidla bílé, černé, světle modré. Mají kvalitní saka. A jednoduchá trička, často bílá. A svetry, jednobarevné, v tlumených barvách. Vše pak doplňují šátky, šálami, zajímavými doplňky. Než aby si koupily výrazně barevnou halenku, raději si koupí další bílou košili, pokud objeví nějakou mimořádně kvalitní za velmi výhodnou cenu.

Takový jednoduchý styl vyznávají mnohé dvacetileté dívky stejně jako sedmdesátileté dámy. Právě v tom je jeho výhoda. Funguje napříč generacemi a napříč různými módními obdobími. Jeho vyznavačkám je v podstatě jedno, že toto jaro zaplaví obchody vše ve žluté barvě a že tuto zimu módní řetězce zahltilo oblečení s leopardím potiskem.

Je jim to fuk, protože si raději ve slevě koupily další tmavě modré sako, v podstatě totožné s tím, které nosily minulých deset let, jen si prostě pořídily nové, neošoupané, kvalitnější. Je jim jedno, že to nikdo nepozná, že jim nikdo neříká: Jé, ty máš nové šaty. Jsou sebevědomé, sebejisté a svým oblečením to dávají najevo.

Tak tady je malá inspirace, že takový jednoduchý styl sluší ženám všeho věku.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%