Malé setkání v Otrokovicích
Foto: autorka

Malé setkání v Otrokovicích

8. 2. 2019

Nedávno jsem jela do Otrokovic a potom busem do Zlína na speciální oční kliniku. Už tenkrát mne napadlo, že by zde nebylo marné setkání. Nadhodila jsem to na chatu a doufala, že je na ičku někdo, kdo to v Otrokovicích nebo ve Zlíně zná, mohl nás provést a potom bychom se posadili na kávičku. Nikdo se mi konkrétně neozval, ale o mini setkání bych měla zájem. 12.2. pojedu opět na kontrolu, a proto jsem toto datum vybrala. Budu tam už v 8 hodin ráno. Protože nevím, jak dlouho bude kontrola trvat, a ze Zlína se musím dostat zpět do Otrokovic, rozhodla jsem se pro 11 hodinu. Jestliže bych byla po kontrole dříve, podívala bych se na restauraci, kde bychom se mohli posadit, dát si kávu a případně i něco pojíst. 

Prosím, napište mi, zde kdo má zájem a dorazil by na setkání. Bohužel nebude to s prohlídkou města. Těším se, že se aspoň s některými uvidím.  

Poznačte si, jedná se o úterý 12.2. v 11 hodin na nádraží v Otrokovicích. Prohlédla jsem si mapu a našla poblíž nádraží restaurace, kde bychom si mohli posezení udělat.

Těším se na všechny, kteří dorazí.

 

Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%