Setkání v Otrokovicích

Setkání v Otrokovicích

20. 2. 2019

Nedávno jsem jela přes Otrokovice do Zlína na oční kliniku. A protože Otrokovice ani Zlín neznám, napadlo mne uskutečnit setkání v jednom z těchto dvou měst. Samozřejmě s pomocí někoho, kdo město zná. Termín jsem dala na dobu, kdy jsem měla další kontrolu. Po zveřejnění článku se mi ozvala Jarmila Nedvídková. Na chat sice moc nechodí, ale články čte. To byla moje „spásná duše“.

Jarmila na mne čekala v Otrokovicích na nádraží. Cestou do Zlína na kliniku mně trochu ukázala Zlín. Bylo to sice z dálky, ale i tak se mi to líbilo. Setkání se uskutečnilo v 11 hodin v Otrokovicích, kde jsme se všechny sešly. Ani jsem nečekala, že nás bude tolik. Restaurace U Pecivála byla moc příjemná a my se dobře bavily. Protože se blížila doba oběda, tak jsme se nejdříve "nadlábly".  Vlastně jsme si udělaly „Dívčího Valentýna“. Už jsme si zvykly, že mužům se na krátká setkání nechce, je to ale jejich chyba, protože jsme se měly moc prima. Všichni jsme měly svařák, Hanka dostala chuť na palačinky a já z Jitkou jsme ochutnaly pohár s horkými malinami. Prostě setkání, jak má být. 

Rozcházely jsme se až v 16 hodin na nádraží. Chci poděkovat všem, které dorazily, i Jarmilce Nedvídkové, která mi toto malé setkání pomohla zorganizovat.

Přiložené fotky jsou Aničky Čípové, Jarmily Nedvídkové a něco málo ode mne.      

Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.