Fotoreportáž: Odpoledne na golfu
Foto: autorka

Fotoreportáž: Odpoledne na golfu

27. 2. 2019

Je úterý odpoledne, venku probleskuje slunce, teplota se blíží té jarní a je čas psí procházky. Rozhodujeme se, že se podíváme k místnímu letišti, aby se pejsci proběhli. Ale ouha, když jsme dojeli na místo, málem jsme skončili na ústecké skládce. Ani jsem netušila, že je tak velká a hlavně páchnoucí. Takže nezbylo nic jiného, než dojet ke golfovému areálu, který je naštěstí opodál, a projít se tam. Mezitím se ale zatáhlo.

A udělali jsme dobře. Cestou jsme narazili na dvě paní a k mému velkému překvapení se ke mně jedna z nich hlásila. Vyklubala se z toho sousedka, která kdysi bydlela u nás na sídlišti, tak jsme se daly do řeči a k nevoli našich psů jsme povídaly a povídaly. Měly s sebou také dvě fenky, které byly opravdu kouzelné.

No, abych vás neunudila hloupým tlacháním, můžu vám říct jedno. Vůbec jsem si nemyslela, že barvy v únoru budou tak hezké. Nikde nikdo, jen jeden odvážlivec tam běhal s golfovým vakem, já běhala z místa na místo s foťákem a tentokrát  mám z fotek docela radost.

Zvu vás na malou procházku, golfové hole nechte doma a vychutnejte si jedno únorové odpoledne.

procházka
Hodnocení:
(4.7 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.