Francouzka dostala telefonní
účet na téměř 12 biliard eur

Francouzka dostala telefonní
účet na téměř 12 biliard eur

12. 10. 2012

Šok zažila žena v jihozápadní Francii, když otevřela účet od telekomunikační společnosti – a našla na něm tolik nul, že požadovanou částku ani nedokázala pojmenovat. Vyúčtování na téměř 12 biliard eur se nakonec ukázalo být omylem, napsal zpravodajský server BBC News.

Žena z Pessaku u města Bordeaux přišla minulý měsíc o práci, a proto požádala svého mobilního operátora o zrušení služby a zaslání vyúčtování. Na něm ale našla částku 11721 a za ní ještě 12 nul. To přibližně odpovídá francouzskému ročnímu hrubému domácímu produktu, ovšem vynásobenému číslem 6000.

Společnost Bouygues Telecom nejprve sdělila, že nemůže udělat nic, aby změnila počítačem vystavený účet, a nabídla ženě splátkový kalendář, s jehož pomocí začne astronomický účet hradit. Až později operátor uznal, že skutečná suma měla být 117,21 eura. Nakonec se však rozhodl i tuto částku úplně odpustit jako omluvu za způsobené leknutí.

mobily účet
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...