Pohoda v Kořenově
Foto: autorka

Pohoda v Kořenově

6. 7. 2019

Pohoda. Kdo by si ji nepřál? Když ji pak někdo získá trojnásobně, tak je to pohoda na třetí. Posuďte sami.

Pokud můžeme, snažíme se absolvovat každý sraz seniorů z i60.cz. Vynechali jsme jen jeden, Máchův kraj, a hodně nás to mrzelo. Žádný další jsme si ujít nenechali. Když se k tomu přičtou ještě minisrazy, je to už hezká řádka lidí, které jsme na íčku poznali osobně.

Když došlo na letošní sraz v Jizerských horách, ani chvíli jsme neváhali. Tyto končiny neznáme, i když já jsem byla v blízkém Harrachově a Mumlavské vodopády viděla. Tehdy v říjnu mrzlo a poletoval sníh. Nebylo to ono.

Protože je to pro nás velká dálka, dali jsme na radu a pobyt si o dva dny prodloužili. Rozhodně jsme neprohloupili. Dalo by se pobýt mnohem déle.
Organizátorka Jindra nám zajistila ubytování v chalupě za řekou Jizerou, kousek od míst, kde byli ubytováni všichni ostatní. Už doma jsme pojali podezření, že to bude o kousek dál, než jsme si původně mysleli, protože nebylo docela jisté, jestli most, spojující oba břehy řeky, je v provozu.
Přestože se nakonec ukázalo, že je zcela nefunkční, vůbec nám to nevadilo, protože na snídani jsme chodili krásnou přírodou podél Jizery a večer jsme se tudy utrmácení, ale spokojení, vraceli.

A jak je to s tou trojnásobnou pohodou? Podívejte se.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.