Pohádkový odpočinek 
před Vánoci v lázních

Pohádkový odpočinek
před Vánoci v lázních

1. 11. 2012

Cítíte se bez energie? S blížícími se Vánocemi jste stále v jednom kole a po Vánocích sotva popadáte dech? Poradíme Vám, kde zvolnit toto hektické předvánoční tempo nebo kde si odpočinout po vánočních svátcích!

Pomalými krůčky se k nám blíží období sváteční pohody a klidu, před kterými ale většina z nás doslova šílí. Je třeba péct cukroví, nakoupit dárky a to ani nemluvíme o předvánočním úklidu. Ačkoliv by čas adventu měl být dobou setkávání se s rodinou a blízkými, mnohým z nás se stává tento podzimní a zimní čas pouze sprintem mezi obchody a domácností. Proto, abyste si mohli užít svátky v klidu, měli byste věnovat alespoň pár dní sobě a svému odpočinku.

Příjemně odpočinout a načerpat síly a energii do dalších dní si můžete v malebných rodinných Lázních Mšené. V tomto podzimním čase se zde budete cítit jako v pohádce. Příjemné prostředí lázeňského parku budete mít na dosah ruky. A při přechodu z jednoho pavilonu do druhého určitě ani v tomto chladnějším počasí nepromrznete, neboť jsou od sebe vzdáleny pouhých pár kroků. Lázně Mšené jsou založeny na aplikaci slatiny, kterou odebírají z nedalekého vlastního ložiska. Součástí každé léčby jsou také balneologické a rehabilitační terapie, které pomáhají s problémy pohybového ústrojí. V lázních nezapomínají ani na mladší generace. Ve zdejším wellnessu můžete relaxovat v sauně, soláriu či v malé posilovně. Samozřejmostí je překrásná kosmetika, pedi a manikura a kadeřnictví Vás jistě nadchne.

V tomto období již můžete využít nabídky předvánočních pobytů, které jsou také jedním z tipů na netradiční vánoční dárek pro Vaše blízké pod stromeček. Všechny lázeňské pobyty a procedury jsou provoněné s nádechem vánočních dobrot jako například čokoláda, brusinka, kokos či jablko a skořice. Pokud v tomto hektickém období máte i jen 3 volné dny, v týdnu nebo o víkendu, zkuste třeba program Víkend splněných přání, ve kterém na vás čeká několik balíčků s procedurami dle Vaší chuti. Vybírat si můžete z procedur čokoládových, mořských či medových.

Pokud vám to čas přece jen nedovolí, po Vánocích již s relaxací neváhejte. Na nabídku pobytů, kterou Lázně Mšené připravili na konec letošního a začátek nového roku se můžete podívat na tomto odkazu: vánoce, vánoce přicházejí.  Prožijte alespoň pár dní podzimu nebo zimy v Lázních Mšené, kde se o Vás postará profesionální personál během pobytu, který potěší všechny Vaše smysly.

Zaujaly vás možnosti odpočinku v Lázních Mšené natolik, že byste je chtěli i darovat vašim nejbližším pod stromeček? Stačí pouze kontaktovat recepci lázní a zde Vám ochotně pomohou při výběru té správné procedury či pobytu, na kterou vám vystaví hezký dárkový poukaz!

lázně wellness
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%