Prázdninové tipy: Soutěž portálů i60.cz a Seznam.cz o chytrý telefon
Ilustrační foto: Alena Tollarová

Prázdninové tipy: Soutěž portálů i60.cz a Seznam.cz o chytrý telefon

22. 6. 2019

Podle našeho průzkumu budou čtenáři portálu i60 trávit letní měsíce především v tuzemsku a pořádat výlety po krásách Čech, Moravy a Slezska. Podělte se o zajímavé tipy na výlety s ostatními čtenáři prostřednictvím nové soutěže, kterou pořádáme společně se Seznamem. Pro vítěze soutěže je připraven chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy A40 v limitované edici Seznam a řada dalších cen. 

"Jsou to právě lidé v seniorském věku, kteří mají zájem poznávat krásy Česka, a nás těší, že využívají i naše služby, ať už jsou to mapy, předpověď počasí či vyhledávání. Věřím, že díky této soutěži se objeví zajímavé tipy, které inspirují stovky českých seniorů k pěknému výletu," uvedla Aneta Kapuciánová, tisková mluvčí Seznam.cz. Ten také poskytuje hlavní ceny do soutěže - mobilní telefon Samsung Galaxy A40 a cestovatelské sety.

Pravidla soutěže Prázdninové tipy

Čtenářské soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář portálu i60 (zaregistrovat se můžete na tomto místě), který vloží na portál soutěžní příspěvek  prostřednictvím svého profilu. Každý soutěžící může vyslat do soutěže maximálně tři příspěvky. Mohou to být tipy na jednodenní i vícedenní výlety, horské túry, výlety s vnoučaty, za kulturou, ale třeba i tipy na zajímavé cyklistické trasy. Každý příspěvek musí obsahovat minimálně jednu fotografii (formát na šířku), a to buď autorskou, anebo staženou z bezplatných fotobank. Obsahem příspěvků by měly být inspirativní tipy s popisem místa, tedy uvedením, co je na daném místě zajímavé, co může návštěvník vidět v okolí a případně, kde se v okolí dobře najíst. Součástí článku může být i mapa místa, kterou je možné stáhnout zde. Podmínkou soutěžních příspěvků není místo navšívit v průběhu těchto prázdnin, soutěžící mohou využít podklady (zážitky, fotografie) z minulých let nebo i starších příspěvků.

Soutěž začíná 21. června a končí 31. srpna 2019. Ze všech soutěžních příspěvků vyberou zástupci redakce i60 a Seznamu šest nejzajímavějších příspěvků, jejichž autoři budou vyhlášeni v neděli 8. září 2019. Z nich pak všichni soutěžící vyberou hlasováním autora jednoho příspěvku, který získá mobilní telefon Samung Galaxy A40 s aplikacemi od  Seznamu. Zbylých pět autorů vybraných příspěvků obdrží cestovatelský set - zámek, pásek a jmenovku na kufr. Cenu obdrží i autoři prvních deseti soutěžních příspěvků, které budou vyslány do soutěže. Budou to volné vstupenky na vybranou památku pod správou Národního památkového ústavu

Těšíme se na vaše prázdninové tipy a přejeme všem čtenářům krásné léto!

Tahle země není jenom pro mladý!

Prázdninový tip Seznam Tip na výlet
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

24%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%