Kouzelná síla kurkumy pro vaše klouby
Kurkuma má celou řadu léčebných účinků

Kouzelná síla kurkumy pro vaše klouby

3. 8. 2019

Trendem současnosti je návrat k přírodě. Velké oblibě se těší mimo jiné i byliny, které se často využívají v léčitelství. Vedle stálic české zelené lékárny si velkou pozornost zaslouží exotická kurkuma.

Tato typicky žlutá rostlina je známá spíše jako koření, ale přínos má také pro zdraví. Aktivní látkou je kurkumin - silný antioxidant, který kurkumě dodává typickou žlutou barvu. Kurkuma má vliv na srdce, játra a plíce, na trávicí, oběhovou a dýchací soustavu. Ve vyšších dávkách má vliv také na zažívání a střevní mikroflóru. Její užití je různorodé, může se využívat zevně, například smícháním s medem se z ní vytváří pasta, která se v tradiční ájurvédě využívá ke zlepšení pohybu. A to ještě není vše. Moderní výzkumy prokázaly účinky kurkuminu v případě revmatoidní artritidy

Kurkuma v ideální podobě
Chcete-li maximálně využít vlastností kurkumy, nebude vám však stačit přidávat toto vynikající koření do jídla. Kurkumin se totiž velmi obtížně vstřebává a nedostává se do systémového krevního oběhu. Proto je řešením užívat ji ve formě doplňku stravy Flexofytol s unikátní vstřebatelností do organismu. Tento doplněk stravy obsahuje kurkumin v bio optimalizované podobě, jež dosahuje až 2700krát větší vstřebatelnosti než přírodní prášek kurkumy. To znamená, že jej tělo dokáže mnohem lépe vstřebat a následně vstřebanou kurkumu i maximálně využít. Flexofytol® obsahuje bio-optimalizovaný extrakt kurkumy standardizovaný na 42mg kurkuminu. Pokud je bylinný extrakt standardizovaný, máte jistotu, že v každé tabletě nebo kapsli je stejné množství aktivní látky. To je zárukou kvality a očekávaného přínosu výrobku.

Prověřená kvalita
Přípravek Flexofytol® byl podroben řadě studií. Jedna z těchto studií se věnovala působení na příčiny bolestivosti a vlivu na zvýšení pohyblivosti kloubů. Další ze studií se věnovala bezpečnosti užívání u starších osob trpících osteoartrózou spolu s některými dalšími onemocněními (cukrovka, problémy se srážlivostí krve atd.). Flexofytol® je úspěšně a dlouhodobě etablován na trhu západní Evropy (např. č. 1 v kategorii obdobných přípravků v Belgii) a jeho přínos ocenili již tisíce uživatelů. Jedná se tak skutečně o revoluci přispívající k vaší pohyblivosti. Koupíte jej v lékárnách

zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%