Jennifer Lopez roztančí
pražskou O2 arenu

Jennifer Lopez roztančí
pražskou O2 arenu

26. 10. 2012

V rámci svého světového turné přijede americká zpěvačka, tanečnice, herečka a módní návrhářka Jennifer Lopez v pátek večer do pražské O2 areny. „V české metropoli bude vůbec poprvé,“ informoval produkční Tomáš Němčanský ze společnosti Bestsport provozující největší českou halu.

Nejvlivnější celebrita současnosti, jak ji nedávno označil časopis Forbes, známá také pod svým uměleckým jménem J.Lo, prožívá úspěch ve všech oblastech svého působení.

Letos vydala veleúspěšný singl Dance Again, po loňském úspěšném albu Love? již chystá další desku, letos si také zahrála ve filmu What to Expect When You're Expecting (v Česku pod názvem Jak porodit a nezbláznit se) a již druhou sezónu vystupuje v porotě talentové soutěže American Idol.

Album Love? je v pořadí již sedmým studiovým albem J.Lo. Vyšlo v dubnu loňského roku a obsahuje mimo jiné hity jako On the Floor, I‘m Into You či Papi.

Koncertní šňůra má přes 60 zastávek. Odstartovala 14. června v Panama City, poté koncertovala J.Lo v Jižní Americe. V USA a Kanadě zpěvačku na jevišti doprovodil Enrique Iglesias. Díky obrovskému zájmu fanoušků, kteří severoamerické koncerty během několika hodin vyprodali, se dokonce musela v několika městech přidávat další představení.

Jennifer Lopez začala svoji kariéru účinkováním v nízkorozpočtových filmech, muzikálech, seriálech a jako tanečnice v klipech. Po menších rolích přišel zlom v podobě hlavní role ve filmu Selena, za kterou byla nominována na Zlatý glóbus. Dále zazářila ve filmech Anakonda a U-Turn. Již jako hvězda ztvárnila hlavní role v romantických komediích Svatby podle Mary, Krásná pokojská, Smím prosit?, Táta na plný úvazek, Příšerná tchýně nebo Záložní plán. Na hudební scéně debutovala svým prvním albem v roce 1999. Od té doby má na kontě množství hudebních cen.

celebrity koncert zpěvačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.