Do prasátka, do obálky, mezi flašky do baru
Foto autor

Do prasátka, do obálky, mezi flašky do baru

22. 9. 2019

V měsíci září vychází v nakladatelství Nová Forma moje kniha básní, textů a povídek s ilustracemi mé manželky, kterou jsem nazval Do prasátka, do obálky, mezi flašky do baru. Podle básně Jak si spoří kytaristi. Jedná se o mou druhou knihu se stejným zaměřením, o tu první byl poměrně velký zájem a i po dotisku mi zbyl doma jen jeden výtisk, což bylo pro mě inspirací pro vydání knihy další. Je také ve formátu A5 v pevné vazbě s obálkou ve žlutočerném provedení. Spoluautorem jsem byl v knihách Ladění, Šedesát odstínů lásky vydané i60 a každoročně  v knihách Literáti na trati I - VI. V letošní knize básní Literáti na trati VI společně i s paní Zuzanou Pivcovou, což je mi velkou ctí. Škoda jen, že v ní nepublikovala více básní. Snad až v té další příští rok.

Za doprovodu hudebníka a mého dlouholetého kamaráda Mirka Fridricha ze Stavěšic (klávesy, kytara, zpěv) se 30. září v kulturním domě v Koryčanech uskuteční křest knihy, na který jsem pozval i zde na Íčku dobře známého pana Františka Mendlíka. Před dvěma lety při křtu mé první knihy byl přítomen a také nyní přislíbil účast. Na vydání knihy se opět podílel "jahodový básník" pan František Tylšar. Znovu po dvou letech zde apeluji na paní Pivcovou, ať se dá stejnou cestou a ať se brzy dočkáme její básnické sbírky. První krok již učinila, s panem Tylšarem navázala spolupráci v knize básní Literáti na trati VI. Od tohoto kroku k vydání knihy již není daleko.

 

Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%